Galatasaray'da Icardi şoku! Kulüp açıklama yaptı

Galatasaray'da Icardi şoku! Kulüp açıklama yaptı
Galatasaray'dan yapılan açıklamaya göre yıldız futbolcu Mauro Icardi, sakatlığından dolayı takımda bir süre forma giyemeyecek

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi'nin Fenerbahçe maçında gözünde morluk oluşmuştu.

Derbinin 22. Dakikasında gerçekleşen pozisyonda ön direğe doğru hareketlenen Icardi, Alexandru Djiku’nun müdahalesi ile yerde kalmış ve maç sonunda gözünde morluk oluştuğu görülmüştü.

Galatasaray Kulübünden yapılan açıklamaya göre Icardi’nin bir süre maçlara çıkamayacağı ilan edildi. Sosyal medya aracılığı ile paylaşılan mesajda Galatasaray, yıldız futbolcusunun bir süre sahadan uzak kalacağını belirtti.

Yapılan açıklamada Trendyol Süper Lig’in 18. haftasındaki Fenerbahçe maçında aldığı darbe sonrası yüz kemiklerinde kırık oluşan futbolcumu Icardi’nin yapılan göz hastalıkları, kulak burun boğaz ve plastik cerrahi konsültasyonları neticesinde bir süre oynamamasına karar verilmiştir” denilirken Icardi’nin yaşadığı sağlık sorunu ile ilgili olarak da 20 gün sonra yeni bir sağlık kontrolü yapılacağı bu süreden sonra ise futbolcunun gerekli görülürse maske ile sahada olacağı bildirildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar