Galatasaray'da deprem! Ara transfer dönemi öncesi Hakim Ziyech’in menajerinden flaş ayrılık açıklaması

Galatasaray'da deprem! Ara transfer dönemi öncesi Hakim Ziyech’in menajerinden flaş ayrılık açıklaması
Galatasaray’da top koşturan Hakim Ziyech'in geleceğiyle ilgili olarak menajeri George Gardi’den flaş bir açıklama geldi. Gardi, takımdan ayrılmak istediklerini ve bunu yönetime ilettiklerini aktardı.

Galatasaray forması giyen Hakim Ziyech cephesi tarafından flaş bir açıklama geldi. Faslı futbolcunun Galatasaray'a transferinde rolü bulunan FIFA menajeri George Gardi, Ziyech'in takımdan ayrılmak istediğini ve bu isteğin kulüp yönetimine iletilmiş olduğunu ifade etti.

Yaz transfer döneminde Galatasaray'a birçok transferde destek veren Gardi, "Ziyech'in Galatasaray macerası başlangıçta olumlu işaretler vermişti ancak beklenen performansı sergileyememiştir. Biz de ayrılmak istediğimizi Galatasaray yönetimine ilettik ve bu konuda herhangi bir zorluk çıkarmayacaklarını düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde Chelsea'den kadrosuna kattığı Faslı futbolcu, sarı-kırmızılı forma altında 14 maçta görev aldı. Ziyech, bu karşılaşmalarda 4 gol atmış ve 2 asist yapmıştı. George Gardi'nin bu açıklamaları, Ziyech'in kulüp ve oyuncu arasındaki geleceği hakkında merak uyandırmış durumda.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar