Galatasaray'a sponsor olup, Ali Koç'a gönderme yapmıştı: Uğur Vergili'ye emniyet operasyonu

Galatasaray'a sponsor olup, Ali Koç'a gönderme yapmıştı: Uğur Vergili'ye emniyet operasyonu
Galatasaray ile Başkent İnşaat arasında imzalanan sponsorluk anlaşması sırasında; önceki günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanında eli cebinde yürüyen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a göndermede bulunan Uğur Vergili, ‘Şahinler’ suç örgütüne yapılan operasyon kapsamında yakalanarak gözaltına alındı.

İstanbul merkezli 7 ilde 'Şahinler' suç örgütüne yapılan operasyonda firari olarak aranan Başkent İnşaat'in sahibi Uğur Vergili, yakalandı. Yapılan çalışmalar sonucunda Vergili, Çekmeköy'de kız arkadaşının evinde yakalanarak gözaltına alındı.

sahinler-suc-orgutunun-finansmani-ugur-vergili-yakalandi-5847-dhaphoto2.jpg

G.SARAY'IN FORMASINDA YER ALACAKTI

Galatasaray kısa süre önce Vergili'nin sahibi olduğu Başkent İnşaat arasında sponsorluk anlaşması imzaladı. Anlaşma gereği Başkent İnşaat'ın logosu, takımın Süper Lig ve Türkiye Kupası maçlarında giyeceği formada yer alacaktı.

dursun.jpeg

ALİ KOÇ'UN ERDOĞAN İLE FOTOĞRAFINA GÖNDERME YAPMIŞTI

Vergili sponsorluk toplantısı sonrasında Başkan Özbek ile beraber poz verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında elleri cebinde olduğu için eleştirilen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a, "Malum takımlar demeyeyim, başka takımların elleri ceplerinde ama nerede duracaklarını bilmedikleri için. Bizim başkanımızın da eli cebinde ama harcamalarla alakalı eli cebinde" açıklaması yapmıştı

koc.jpg



ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Vergili nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar