Galatasaray ve Fenerbahçe’den sosyal medya atışması

Galatasaray ve Fenerbahçe’den sosyal medya atışması

Galatasaray’ın 2-2 biten Fenerbahçe-Alanyaspor maçının ardından yaptığı göndermeye, Fenerbahçe’den yanıt geldi. Paylaşımlar, iki büyük kulüp arasında tartışma başlattı.

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe ile Alanyaspor arasında oynanan maçın ardından sosyal medya platformlarında bir gerilim yaşandı. Maçın 2-2 berabere sonuçlanmasının ardından Galatasaray'ın resmi hesabından yapılan bir paylaşımda, hakem kararlarına ve verilmeyen kartlara atıfta bulunuldu.

Galatasaray Kulübü'nün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, verilen bir penaltı ve verilmeyen kırmızı kartlar konusunda tepki gösterildi. Paylaşımında, "Kırmızı kartlara kör bir hakem, komik bir penaltı… Skandal hakem kararlarıyla şampiyonluğu emeklilik ikramiyesi olarak verme operasyonunuz gerçekleşmeyecek, baskıya boyun eğenlere rağmen hak eden kazanacak!" ifadeleriyle Galatasaray, hakem kararlarını eleştirdi.

galatsaray.jpg

FENERBAHÇE'DEN JET HIZINDA YANIT

Bu paylaşıma sarı-lacivertli takımdan da yanıt geldi. Fenerbahçe'nin sosyal medya hesabından yapılan karşılıkta, önceki maçlarda yaşanan olaylar hatırlatıldı ve Galatasaray'ın önceki dönemlerdeki performansına göndermede bulunuldu. Paylaşımda, "Kör hakemleri, komik penaltıları, yıllarca konuşulan skandal hakem kararlarını ve tiyatro maçları en iyi bilen; kurgu şampiyonluklarıyla futbol tarihine kazınan, dualarla himmetlerle ayağa kaldırılan kulübe notumuz; 'Kişi kendinden bilir işi…' Bu sezon saha içi saha dışı kurgularınız tutmayacak; algı, manipülasyon ve yalanlar değil hak eden kazanacak, Fenerbahçe şampiyon olacak." şeklindeki mesajla Galatasaray'a göndermede bulunuldu.

fenerbahce-001.jpg