Galatasaray ile Antalyaspor arasında Nuri Şahin düellosu!

Galatasaray ile Antalyaspor arasında Nuri Şahin düellosu!
Galatasaray'da mevcut başkan Burak Elmas'ın yerine aday olan isimlerden Metin Öztürk’ün, seçilmesi halinde Antalyaspor'un genç hocası Nuri Şahin'i takımın başına getireceği öğrenildi. Ortaya çıkan bu bilgi sonrasında iki kulüp arasındaki Nuri Şahin düellosu kızışırken, iki taraftan da açıklamalar peş peşe geldi. İşte detaylar...

Galatasaray seçime giderken, başkan adayları da bir bir vaatlerini açıklamaya devam ediyor. Başkan adaylarından Metin Öztürk’ün Nuri Şahin hamlesi ise ses getirecek cinsten. Öztürk’ün seçimi kazanması halinde teknik direktörlük koltuğuna Frapot TAV Antalyaspor teknik direktörü Nuri Şahin’i getirmek istediği iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu sezon Antalyaspor ile beklentilerin üzerinde bir performans sergilediği gözlenen Şahin''i kaybetmek istemeyen Antalyaspor yönetimi ise ortaya atılan iddialara tepki gösterdi.

Metin Öztürk''ün geçtiğimiz günlerdeki açıklamalarının ardından teknik direktör Nur Şahin''in ismi Galatasaray ile sıkça anılmaya başlanmış ve Fraport TAV Antalyaspor, konuyla ilgili bir açıklama yaparak kulübün hiçbir değerinin seçim malzemesi yapılmasına müsaade edilmeyeceğini belirtmişti.

''YANLIŞ ANLAŞILDIM'' DEDİ

Akdeniz temsilcisinin bu açıklamasının ardından bir paylaşımda bulunan Metin Öztürk ise demeçlerinde bahsettiği ismin teknik direktör Nuri Şahin olmadığının altını çizerek yanlış anlaşıldığını söylemiş ve Fraport TAV Antalyaspor''a başarılar dilemişti. İki camia arasındaki Nuri Şahin düellosu bir süre sakin devam etse de Fraport TAV Antalyaspor cephesinden bugün gelen son açıklama tansiyonu yeniden yükseltti. Antalyaspor başkanı Aziz Çetin''in bugünkü demecinde kullandığı "Şımarık kız çocukları gibi" ifadesi ortalığı karıştırdı.

''ŞİMARIK KIZ'' İFADESİ TARTIŞMA YARATTI

Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, teknik direktör Nuri Şahin ile ilgili Galatasaray iddiaları hakkında açıklamalarda bulundu. Koza TV''de konuşan Aziz Çetin, Nuri Şahin ile 5 yıllık sözleşmeleri olduğunu belirtti ve Metin Öztürk cephesi hakkında ''şımarık kız çocukları gibi" ifadesini kullandı.

Fraport TAV Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin''in açıklaması şu şekilde:

Futbol sorumlumuz Nuri Şahin ile aramızda 5 yıllık sözleşme mevcuttur. Biz Antalyaspor olarak hiçbir değerimizin başka bir kulüp tarafından seçim malzemesi olarak kullanılmasına müsaade etmeyeceğiz. Benzetmem yanlış anlaşılmasın ama sürekli bir şeyler isteyen şımarık kız çocukları vardır. Nuri Şahin''i istemeniz ile benim sözleşmeli futbolcumu istemeleri arasında fark yok. Şimdiye kadar her istedikleri olmuş, kimi isterlerse almışlar. Ama bu kez olmayacak. Nuri Hoca''yı ikna edebilecek bir proje ile gelirlerse ve ikna edebilirlerse, Antalyaspor da çok yüklü bir kazanç sağlayacaksa düşünürüz. Bana gelip Nuri Şahin ile ilgili yüklü bir bonservis bedeli teklif etseler, önce buna Nuri Hoca ile birlikte karar veririz.

METİN ÖZTÜRK CEPHESİNDEN YANIT

Galatasaray''da başkan adayı Metin Öztürk ise Aziz Çetin''e yanıt vererek, ''''Şımarık başkanlarla işimiz olmaz. Hele bizim göz bebeğimiz "kızlarımız" üzerinden cinsiyetçi çarpıklıkla şımarıklık benzetmesi hadsizliğini yapan koltuk emanetçileriyle asla muhatap olmayız. Herkes haddini bilecek. Burası Galatasaray'''' dedi.

ANTALYASPOR''DAN SON DAKİKA YANITI

Kamuoyuna duyuru; Katılıyoruz. Herkes haddini bilecek. Daha koltuk sahibi olamamışların, büyük Antalyaspor camiasının başkanına söz söyleme hadsizliğinde bulunanların sesi kesilene kadar had bildirmeye devam edeceğiz. O sizin bildiğiniz devirler artık geçmişte kaldı. Galatasaray camiası ile dostluğumuzu bozmaya gücünüz yetmeyecek. “İstediğimizi alırız” ukalalığınız bittiğinde, Kaf Dağı''ndaki burnunuzu biraz indirdiğinizde sizinle de dost olabiliriz. Siz, camiamızı ve değerlerimizi seçim malzemesi yaparken haddinizi aştınız. Çocuklarımız üzerinden algı yapmaya çalışarak suyun üzerine çıkma gayretinizi, gaflet içindeki bir namzetin çaresizliği olarak yorumluyoruz. Sadece bir özrümüz olabilir; o da Türk futbol kamuoyunu muhatap bile kabul etmememiz gereken bir namzete yanıt vererek meşgul ettiğimiz için.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar