Galatasaray Hatayspor karşısında neden zorlandı? Futbolun nöbetçi yazarı Tansu Sarı yazdı

Galatasaray Hatayspor karşısında neden zorlandı? Futbolun nöbetçi yazarı Tansu Sarı yazdı
Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında Galatasaray, sahasında Hatayspor ile karşılaştı. Galatasaray Hatayspor'u 1-0'lık skorla mağlup etti. Futbolun nöbetçi yazarı Tansu Sarı karşılaşmayı değerlendirdi....

GALATASARAY HATAYSPOR KARŞISINDA NEDEN ZORLANDI?

Lider Galatasaray, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Volkan Demirel'in Hatayspor'unu RAMS PARK'ta ağırladı..

Sarı-kırmızılılarda yedek kaleci Günay Güvenç dışında eksik bulunmazken; Teknik Direktör Okan Buruk sağ bek olarak Kaan Ayhan'ın yerine Barış Alper Yılmaz'ı, stoper mevkiinde Berkan Kutlu'nun yerine Abdülkerim Bardakçı'yı; sol kanatta Kerem Aktürkoğlu'nun yerine Wilfried Zaha'yı; sağ tarafta da Tete Martins'in yerine Hakim Ziyech'i görevlendirdi..

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ise 3-0 kazandıkları Samsunspor maçından farklı olarak Rui Pedro'nun yerine Fisayo Dele-Bashiru'ya, Doğukan Sinik'in yerine de Halil Dervişoğlu'na ilk 11'de forma verdi..

Galatasaray gole erken ulaştı... Dakikalar 13'ü gösterdiğinde sağ taraftan Dries Mertens'in köşe vuruşunda Guy-Marcelin Kilama ve Rigoberto Rivas'ın yanından yükselip kafayı çakan Arjantinli süperstar Mauro Icardi, kaleci Erce Kardeşler'in müdahalesine rağmen topu filelere gönderince ASLAN 1-0 öne geçti..

Golden sonra Mauro Icardi bomboş pozisyonda kaleyi bulamazken, Hatayspor adına da Rigoberto Rivas kaleci Fernando Muslera'ya nişanlayınca konuk ekip beraberlik şansını kullanamadı...

Galatasaray adına Dries Mertens'in vuruşu üst direkte patlarken, Abdülkerim Bardakçı'nın kafa vuruşu az farkla auta gidince sarı-kırmızılılar soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle gitti..

İkinci yarıda Hatayspor adına Faouzi Ghoulam'ın vuruşu kaleci Fernando Muslera'dan dönerken bir pozisyon sonrasında Carlos Strandberg golü attı ancak hakem Ali Şansalan, VAR'daki Serkan Tokat'ın uyarısıyla Mozambik asıllı İsveçli yıldızın ofsayt durumunda olduğunu belirterek filelere giden meşin yuvarlağın geçerli olmadığını vurguladı...

Carlos Strandberg'le Hatayspor bir gol pozisyonunu da cömertçe harcarken, Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu ve Kaan Ayhan Hakim Ziyech ile Wilfried Zaha'nın yerlerine oyuna girdi..

Oyuna giren Kaan Ayhan'la Galatasaray 2 pozisyonda golü bulamazken konuk Hatayspor'daysa Carlos Strandberg, Ömer Faruk Beyaz ve Halil Dervişoğlu'nun yerlerine Renat Dadashov, Joelson Fernandes ile Rui Pedro oyuna girdi..

Galatasaray'daysa Berkan Kutlu ve Tete Martins; Kerem Demirbay ile Barış Alper Yılmaz'ın yerine sahadaydı..

Dries Mertens'in vuruşunu Hatayspor kalecisi Erce Kardeşler kurtarırken, Belçikalı yıldızın yerine son bölümde golcü Carlos Vinicius oyuna girdi..

Son bölümde Mauro Icardi'nin vuruşu kaleci Erce Kardeşler'den dönünce Galatasaray 1-0 kazandı...

"ALEM BUYSA KRAL BENİM" dedi..

3 puanı tek golle alarak puanını 84'e yükseltti..

Hatayspor ise 93 puanlık seride 60'ıncı puanını kaybederek düşme potasına biraz daha yaklaştı..

Teknik Direktör Volkan Demirel kadrosunu nasıl bu kadar kötü kullanıyor anlaşılır gibi değil..

Renat Dadashov girecekse iyi oynayan Carlos Strandberg mi çıkar?

Ömer Faruk Beyaz çıkacaksa Mehdi Boudjemaa neden 2'nci yarının hemen başında değil de uzatma anlarında oyuna girer?

Yetenek olarak takımın üzerinde olan Rayane Aabid neden kadroda yoktur?

Peki ya Hatayspor Yönetimine ne demeli?

Fenerbahçe'de forma giyerken "Aziz Yıldırım'ın Özel Kalemi" olmaktan ileri gidemeyen Volkan Demirel'i ısrarla görevde tutarak "BİZ MAZOHİSTİZ, ACI ÇEKMEKTEN HOŞLANIRIZ" mesajı mı vermek istiyorsunuz?

Galatasaray'da bugün Dries Mertens çok ekonomik oynadı ve Mauro Icardi'ye golü attırdı ancak Hatayspor savunması da çok basit bir pozisyon hatası yaptı...

ASLAN bugün Seyrantepe'de kazanırken, Anadolu Yakası'nda da Fenerbahçe Başkanı Ali Koç başarısızlığının faturasını Galatasaray Futbol Şubesi Sorumlusu Erden Timur'u diline dolayıp aba altından sopa gösterdi ve "Başkanlığı bırakınca neler yapacağımı göreceksin" dedi..

Gerçekten böylesine önemli bir futbol haftasında dikkatleri yine Galatasaray'a ve Erden Timur'a çekmek ne derece mantıklı?

Adana Demirspor karşısında alınacak olası puan kaybında da sorumlu Erden Timur ve Galatasaray mı olacak?

Fenerbahçe'nin rakibi Galatasaray değil..

Zira yıllardır şampiyon olunamıyorsa Ali Koç ve Aziz Yıldırım'a bakmaları yeter...

Galatasaray'a şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum...

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar