Galatasaray evindeki yenilmezlik serisini 32’ye çıkardı

Galatasaray evindeki yenilmezlik serisini 32’ye çıkardı
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Çaykur Rizespor'u ağırladığı maçta muazzam bir performans sergileyerek rakip filelere tam 6 gol attı.

Sarı-kırmızılılar, ilk yarıda 4-1 öne geçtikleri mücadeleyi 6-2'lik skorla tamamlayarak liderliklerini sürdürdü. Bu zafer, Galatasaray'ın bu sezon ligde ilk kez bir maçta 6 gol atması anlamına geldi. Cimbom, daha önce 2023-2024 sezonunda deplasmanda Trabzonspor'u 5-1 mağlup etmişti.

Arjantinli golcü Mauro Icardi, Çaykur Rizespor karşısında attığı golle bu sezonki Süper Lig gol sayısını 15'e çıkardı. 29. haftada ev sahibi oldukları müsabakada 85. dakikada fileleri havalandıran Icardi, Tete'nin asistinde kale önünde düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. 31 yaşındaki futbolcu, ligdeki 15. golüyle takımına önemli bir galibiyetin kapılarını araladı.

Bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi grupları ve elemelerinde 5, UEFA Avrupa Ligi'nde de 1 gol atan Icardi'nin toplamda 21 golü bulunuyor. Maçın son dakikalarında oyundan çıkan başarılı futbolcu, yerini Carlos Vinicius'a bıraktı. Galatasaraylı futbolseverler, takımlarının etkileyici performansı ve Icardi'nin skorer futboluyla büyük bir sevinç yaşadı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar