Galatasaray'a Seferovic'in ardından bir forvet daha: Anlaşma sağlandı

Galatasaray'a Seferovic'in ardından bir forvet daha: Anlaşma sağlandı
Galatasaray bir transferi daha bitiriyor. Sarı kırmızılılar santrofor bölgesine Seferovic'in ardından Ali Akman'ı da duyurmaya hazırlanıyor.

Galatasaray'a Seferovic'in ardından bir forvet daha: Anlaşma sağlandı

Haris Seferovic''i alarak gol yollarında geçen sezona göre daha etkili olmak isteyen Galatasaray, Frankurt''tan Ali Akman''ı 1 yıllığına kadrosuna katmaya hazırlanıyor. NtvSpor''un haberine göre; Cimbom, Ali Akman''ın kulübü E. Frankurt ile anlaşmaya vardı. 

Geçen sezonu Nijmegen''de kiralık geçiren genç golcü, kuzenleri Hamza Yiğit ve Efe ile beraber sarı-kırmızılı forma altında mücadele edecek. Ayrıca ilk kez bir takımda, aynı soy isimle üç futbolcu yer alacak. 

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kasımpaşa ile oynanan hazırlık maçından sonra , Ali Akman için teklif yaptıklarını söylemişti. Buruk, "Ön tarafa yönlü oyuncular bakıyoruz. Hem santrfor oynayacak, ikinci forvet, kenarda oynayabilecek oyuncular bakıyoruz. Kadromuzu güçlendirmemiz gerekiyor. Önde de ihtiyacımız var. Ali Akman ile ilgili bir düşüncemiz oldu. Kulüple bu anlamda görüşmeler oldu. Ancak, şu anda net bir şey yok. Türk rotasyonu içerisinde bize destek verebilir" ifadelerine yer vermişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar