Galatasaray 5 futbolcu ile sözleşme uzattı

Galatasaray 5 futbolcu ile sözleşme uzattı
Galatasaray Spor Kulübü, 5 futbolcu ile sözleşme imzaladığını duyurdu.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de son 7 haftaya girilirken iç transferlerde önemli adımlar attı. Sarı-kırmızılılar, Başkan Dursun Özbek ve Başkanvekili Erden Timur'un katılımıyla Fernando Muslera, Lucas Torreira, Barış Alper Yılmaz, Abdülkerim Bardakcı ve Kaan Ayhan ile yeni sözleşmeler imzaladı.

Başkan Dursun Özbek, imza töreninde futbolcuları için duygusal ifadelerle dolu açıklamalarda bulundu. Özbek, özellikle Fernando Muslera için övgü dolu sözler sarf ederken, Arjantinli kalecinin sadece saha içinde değil, saha dışında da önemli bir figür olduğunu vurguladı. Muslera'nın Galatasaray'a olan bağlılığını ve efendiliğini vurgulayan Özbek, onun kulüpten ayrılmadan önce Galatasaray forması altında futbol kariyerini sonlandırmasını diledi.

Diğer futbolcular için de özel sözlerle anılan imza töreninde, Abdülkerim Bardakcı'nın yükselen performansı ve Barış Alper Yılmaz'ın Türk futboluna katkıları özellikle vurgulandı. Lucas Torreira ve Kaan Ayhan da takımın önemli parçaları olarak nitelendirilirken, takıma verdikleri katkılar için teşekkürler sunuldu.

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur ise açıklamalarında futbolcularla geçirdikleri zamanın önemine vurgu yaparak, onlarla yaşadıkları dostlukları anlattı. Timur, futbolcuların kariyerlerinin başarılarla dolu olması ve ailelerine teşekkür ettiği açıklamalarıyla töreni tamamladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar