Galatasaray 1 sezonda 100 gol atan 16 yaşında forvet transfer etti

Galatasaray 1 sezonda 100 gol atan 16 yaşında forvet transfer etti
Galatasaray, Silivrispor forması giyen ve 1 sezonda 100 gol kaydeden 16 yaşındaki santrfor Mustafa Kürşat Tümay’ı transfer etti.

Silivrispor Başkanı Nuri Çolakoğlu: Galatasaray’dan transfer için herhangi bir ücret almadık. Sadece sonraki satıştan %20 pay karşılığında anlaştık. Mustafa Kürşat, güçlü, süratli ve potansiyeli iyi olan bir santrfor. Genç ve gelişime açık. Sürati ve topa vuruşu bakımından İlhan Mansız’a benzetiyorum. Oyuncumuzu Galatasaray haricinde Eyüpspor çok istedi.

Silivrispor altyapı Antrenörü Mustafa Kürşat: 1 senede U15, U16, U17 ve U18 kategorilerinde 100 gole ulaştı. Yorulmak bilmiyor. Sonuna kadar her topa koşar ve takip eder. Rakibi asla bırakmaz. Çok diri özellikleri var. Kendinden 3 yaş büyüklerle oynayacak kadar diri bir futbolcu. Mustafa Kürşat’ı tarz olarak Inter’in Brezilyalı eski forveti Adriano’ya benzetiyorum. Onun tarzında, kuvvetli ve yıka yıka gidiyor. Doğru yerlerde işlenirse Avrupa potansiyeli de var. Onun tarzında, kuvvetli ve yıka yıka gidiyor. Doğru yerlerde işlenirse Avrupa potansiyeli de var."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar