Futbolcuları dolandıran Seçil Erzan, Bahar Candan ve Nihal Candan ile aynı koğuşa düştü!

Futbolcuları dolandıran Seçil Erzan, Bahar Candan ve Nihal Candan ile aynı koğuşa düştü!
Türkiye'de bomba etkisi yaratan dolandırıcılık vakasının başrolünde yer alan Denizbank şube müdürü Seçil Erzan hakkında dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

Denizbank'ın Levent Şube Müdürü olarak görev yapan ve 2022 yılının Haziran ayından itibaren içlerinde futbol ve iş dünyasından birçok kişinin bulunduğu bir grubu yaklaşık 44 milyon dolar tutarında dolandırdığı anlaşılan bankacı Seçil Erzan, hapishanede Bahar Candan ve Nihal Candan ile aynı koğuşa düştü.

Bankacı Seçil Erzan ile ilgili dikkat çeken gelişmeyi Gözde Şeker’in moderatörlüğünü yaptığı ‘Söz Sende’ programına katılan Halktv.com.tr muhabiri Dinçer Gökçe açıkladı.

CANDAN KARDEŞLERLE AYNI KOĞUŞTA

Gazeteci Gökçe’nin duyurduğu habere göre Seçil Erzan, dün Silivri Cezaevi’ne sevk edildi. Erzan, bugün, Candan kardeşlerin kaldığı koğuşa yerleştirildi.

11 NİSAN'DA TUTUKLANMIŞTI

11 Nisan’da tutuklanan Erzan, Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda kaldı. Erzan, ‘dolandırıcılık’ ve resmi evrakta sahtecilikle suçlanırken Candan kardeşler ise geçen 16 Nisan’da, çok sayıda kişinin ‘ucuz araç’ vaadi ile dolandırıldığı soruşturma kapsamında tutuklanmıştı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Öne Çıkanlar