Futbol camiası şokta: Ünlü kaleci hayatını kaybetti!

Futbol camiası şokta: Ünlü kaleci hayatını kaybetti!
Kahramanmaraş merkezli olan ve çevre illeri de etkileyen deprem hakkında acı haber Malatya'dan geldi. Yeni Malatyaspor kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan'ın enkaz altında kaldığı ve aramalar sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi. Eşinden ise iyi haber geldi.

10 ilde yıkıma neden olan ama tüm Türkiye''yi derinden etkileyen deprem hakkında son dakika haberi bu defa Malatya''dan geldi.

Karar''da yer alan habere göre, merkez üssü Kahramanmaraş olan, birçok ilde can kaybı ve yıkımlara neden olan 7.4 büyüklüğündeki depremde enkaz altında kalanlar arasında TFF 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan’ın da olduğu öğrenildi. Arama ve kurtarma çalışmaları sonucunda ünlü kalecinin cansız bedenine ulaşıldığı bilgisi aktarıldı.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, takımı hakkında açıklamalarda bulundu. Sabah Spor''a konuşan Vural, "Rize maçı sonrası takıma 2 gün izin vermiştim. Oyuncuların birçoğu Malatya''da değildi. Bir tek ikinci kalecimiz Ahmet Eyüp Türkaslan oradaydı. Eşini kurtarmışlar... Perişan haldeyim" dedi.

EŞİ KURTARILDI

Gaziantep yerel basınından Pusula’nın aktardığı haberde, Türkaslan’ın eşinin enkazdan sağ çıkarıldığı, 28 yaşındaki futbolcunun da kurtarılması için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar