FTX talep portalını yeniden işleme aldı

FTX talep portalını yeniden işleme aldı
Bir zamanların en büyük kripto para borsası olan FTX, geçtiğimiz yılın sonlarında ani bir şekilde iflas etmişti. FTX’in bu iflası sonrasında pek çok kişi mağdur olmuştu. FTX, bu olayların çözümü için talep platformunu yeniden yayına aldı.

Başarısız kripto para borsası FTX, müşterilerinin taleplerini yeniden sunabilmeleri için talep platformunu yeniden yayına aldı. Söz konusu platform, bireysel müşterilerin hesap bilgilerine erişebilmelerini ve daha sonrasında Bölüm 11 iflas sürecine dahil edilebilecek bir dilekçe hazırlayabilmelerini mümkün hale getiriyor.

FTX’in yeniden hizmete aldığı platform, FTX.com, FTX.us, Blockfolio, FTX EU, FTX JP ve kripto para borsası Liquid üzerinde hesabı olan müşteriler için hizmet veriyor. Söz konusu platform, bir ABD mahkemesinin geçtiğimiz ay müşterilerin taleplerini 29 Eylül 2023 tarihine kadar sunmaları kararı sonrasında geldi.

FTX portalının kullanma talimatlarına göre, müşteriler Kroll Yeniden Yapılandırma İdaresi platformuna yönlendirilerek, dilekçe tarihi itibariyle bakiyelerini doğrulayacak ve gerektiğinde bir elektronik talep formu sunabilecekler. Son olarak müşteri hesap bakiyeleri 11 Kasım 2022 tarihine göre hesaplanacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar