Fox TV'nin sunucusu İlker Karagöz neden yok? İlker Karagöz ayrıldı mı?

Fox TV'nin sunucusu İlker Karagöz neden yok? İlker Karagöz ayrıldı mı?
Fox TV'nin sevilen sabah haber programı 'İlker Karagöz ile Çalar Saat' programının sunucusu İlker Karagöz'ün neden programda olmadığı izleyenler tarafından merak ediliyor. Peki Fox TV'nin haber sunucusu İlker Karagöz neden yok? İlker Karagöz ayrıldı mı?

Fox TV'nin sevilen programlarından "İlker Karagöz ile Çalar Saat" bu sabah izleyicilerini farklı bir sunucu ile karşıladı. Programın sunucusu İlker Karagöz'ün yerine Merve Yıldırım'ın yer alıyordu. İzleyiciler internette İlker Karagöz'ün neden olmadığını araştırmaya başladı. Peki Fox TV'nin haber sunucusu İlker Karagöz neden yok? İlker Karagöz ayrıldı mı?

FOX TV İLKER KARAGÖZ NEDEN YOK?

Resmi bir açıklama yapılmamış olmasına rağmen, FOX TV yayın akışında İlker Karagöz'ün Çalar Saat programının yer aldığı görülüyor. Olayın ardındaki sebep hakkında net bir bilgi bulunmuyor.

İLKER KARAGÖZ KİMDİR?

18 Mart 1980 tarihinde Muş'ta doğan İlker Karagöz, 1.81 metre boyunda ve 80 kilo ağırlığındadır. Balık burcu olan ünlü sunucu, eğitimine Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nde başlamış ve buradan mezun olmuştur. Medya ile ilk tanışmasını 2001 yılında Atv'de staj yaparak gerçekleştiren Karagöz, ardından Atv'de kadrolu çalışan olarak görev almış ve 2007 yılına kadar bu kanalda çalışmıştır.

İlker Karagöz, Fox TV'ye geçerek burada Ankara Muhabiri ve Başbakanlık Muhabiri olarak görev almış, daha sonra Fox TV Haber Editörü olmuştur. 2017 yılından itibaren "İlker Karagöz İle Çalar Saat Hafta Sonu" programıyla izleyicilerle buluşan ünlü sunucu evli ve 2 çocuk babasıdır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar