Flaş iddia: "Karaman'ın gönderilme sebebi İmamoğlu ile pozu"

Flaş iddia: "Karaman'ın gönderilme sebebi İmamoğlu ile pozu"
Teknik direktör Ünal Karaman’ın Trabzonspor’dan ayrılmasıyla ilgili İBB İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan’dan flaş bir iddia geldi.

Ünal Karaman’ın Trabzonspor’dan ayrıldığını açıklaması gündeme bomba gibi düşmüştü. Başkan Ahmet Ağaoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Her iki tarafın da almış olduğu karara saygı duymak lazım. Bunun üzerine konuşmak hocaya zarar verir. Bu ülkenin değerli futbol adamlarından biri. Açıklamalar ne olursa olsun, gelmiş olduğumuz noktada her iki tarafın vermiş olduğu karara herkesin saygı duyması gerekiyor” ifadelerini kullandı.

KAP'a yapılan açıklama ile Ünal Karaman'ın tüm alacaklarının ödendiği bildirildi. Bordo-Mavili yönetim, Ünal Karaman'ın 01.12.2019-31.05.2020 arasındaki maaşı olan 2.25 milyon TL'yi ödediğini de açıkladı.

"HAZIMSIZLIĞI KİSARNA MADEN SUYU BİLE ÇÖZEMEZ"

Karaman’ın ayrılık nedeniyle ilgili tartışmalar sürerken, İBB İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan’dan flaş bir iddia geldi.

Özkan, Ünal Karaman’ın İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüşmesinin gönderilme sebeplerinden biri olduğunu iddia ederek, “Sizdeki bu hazımsızlığı kisarna maden suyu bile çözemez” dedi.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar