Flaş! Avcılar eski Belediye Başkanı Handan Toprak gözaltına alındı

Flaş! Avcılar eski Belediye Başkanı Handan Toprak gözaltına alındı
İstanbul merkezli soruşturmada "ihaleye fesat karıştırma ve resmi belgede sahtecilik" suçlamasıyla 27 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Avcılar eski belediye başkanı Handan Toprak da gözaltına alındı.

İSTANBUL MERKEZLİ OPERASYON! ESKİ BELEDİYE BAŞKANI DA GÖZALTINDA

5 ilde operasyon yapıldı. Avcılar eski belediye başkanı Handan Toprak gözaltına alındı. Balıkesir''in Gömeç ilçesi Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Gazi Pişgin ise görevden uzaklaştırıldı.

İstanbul merkezli 5 ilde eş zamanlı düzenlenen "ihaleye fesat karıştırmak" ve "resmi belgede sahtecilik" operasyonunda, eski Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak ve belediye çalışanlarının da arasında bulunduğu 27 kişiden 21''i gözaltına alındı.

AA''nın haberine göre, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından İstanbul merkezli Ankara, Antalya, Tekirdağ ve Balıkesir''de yapılan eşzamanlı operasyonda 21 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. Hakkında gözaltı kararı verilen 6 kişinin ise Aralık 2021''de düzenlenen benzer bir operasyonda gözaltına alındığı ve cezaevinde tutuklu bulundukları öğrenildi.

BAŞKAN YARDIMCISI GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI

Balıkesir''in Gömeç ilçesi Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Gazi Pişgin, hakkında yürütülen soruşturma nedeniyle İçişleri Bakanlığı tarafından geçici olarak görevden uzaklaştırıldı.

CHP''den Gömeç Belediye Meclisi Üyesi de olan Pişgin hakkında ''rüşvet ve görevi kötüye kullanma'' suçlamasıyla başlatılan soruşturma sürüyor. Pişgin''in, İçişleri Bakanlığınca Başkan Yardımcılığı ve Meclis Üyeliği görevlerinden geçici olarak uzaklaştırıldığı öğrenildi. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar