Fırtınada hayatını kaybeden Taha, bakın kimin kuzeni çıktı?

Fırtınada hayatını kaybeden Taha, bakın kimin kuzeni çıktı?
Geçtiğimiz günlerde Ankara’da meydana gelen şiddetli fırtınada hayatını kaybeden Taha Öztürk, Çok Güzel Hareketler Bunlar oyuncularından Fatih Öztürk’ün kuzeni çıktı. 21 yaşındaki Taha, Stajının ilk günü, inşaattaki beton kalıplarının üzerine düşmesiyle vefat etti.

Hacettepe Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümü öğrencisi Taha Öztürk, beton kalıplarının devrilmesi sebebiyle hayatını kaybetmişti. Taha’nın Çok Güzel Hareketler Bunlar oyuncusu Fatih Öztürk’ün kuzeni olduğu öğrenildi.

Fırtına ölen stajyer Taha Öztürk, oyuncu Fatih Öztürk''ün kuzeni çıktı

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Cenaze törenine, baba Zeki, anne Neslihan Öztürk, Çok Güzel Hareketler Bunlar oyuncusu Fatih Öztürk ile çok sayıda aile yakını ve okuldan arkadaşları katıldı. Baba Zeki Öztürk, cenaze sonrası taziyeleri kabul etti. Törende baba Öztürk, Taha''nın kuzeni olduğu öğrenilen Fatih Öztürk ve okul arkadaşları gözyaşlarını tutamadı. Taha Öztürk, ikindi sonrası kılınan cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı''nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

Çok Güzel Hareketler Bunlar Fatih Öztürk kimdir? - Televizyon Haberleri

STAJININ İLK GÜNÜ HAYATINI KAYBETTİ

Ankara''nın Yenimahalle ilçesinde önceki gün öğle saatlerinde etkili olan şiddetli yağmur ve fırtına nedeniyle bir inşaatta kolon kalıplarının devrilmesi sonucu stajyer mühendis Taha Öztürk, hayatını kaybetti. Kaldırıldığı hastanede tüm uğraşlara rağmen hayatını kaybeden stajyer mühendis Taha Öztürk''ün Hacettepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü 3''üncü sınıf öğrencisi olduğu ve Hacettepe üniversitesi Amerikan Futbol takımı oyuncusu olduğu öğrenildi. Ayrıca, hayatını kaybeden Taha Öztürk''ün staj hayatına başladığı inşaatta ilk iş günü olduğu ortaya çıktı.

Ankara''daki fırtınada hayatını kaybeden stajyer Taha Öztürk son yolculuğuna  uğurlandı

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar