Filiz Ceritoğlu kimdir? CHP İzmir Selçuk Belediye Başkan adayı Filiz Ceritoğlu kaç yaşında, nereli?

Filiz Ceritoğlu kimdir? CHP İzmir Selçuk Belediye Başkan adayı Filiz Ceritoğlu kaç yaşında, nereli?
31 Mart 2024 yerel seçimlerine sayılı günler kaldı. Birçok parti belediye başkan adaylarını belirledi. CHP İzmir Selçuk Belediye Başkan adayı Filiz Ceritoğlu Sengel oldu. Peki Filiz Ceritoğlu kimdir? CHP İzmir Selçuk Belediye Başkan adayı Filiz Ceritoğlu kaç yaşında, nereli?

Filiz Ceritoğlu kimdir?

Yerel seçimlerde il ve ilçeler için adaylar belli olmaya başladı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) uzun süren tartışmaların ardından İzmir'de belediye başkan adaylarını açıkladı. CHP İzmir Selçuk Belediye Başkan adayı Filiz Ceritoğlu Sengel oldu. Peki Filiz Ceritoğlu kimdir? CHP İzmir Selçuk Belediye Başkan adayı Filiz Ceritoğlu kaç yaşında, nereli?

FİLİZ CERİTOĞLU KİMDİR?

Filiz Ceritoğlu Sengel, 1981 yılında İzmir'de doğmuştur. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni 1999 yılında tamamlayan Filiz Ceritoğlu Sengel 2009 ve 2014 Mahalli İdareler Seçimleri'nde (yerel seçimler) meclis üyesi olarak seçilerek görev almıştır. Bu görevlerinin ardından bir sonraki yerel seçimlerde yani 2019 yılında Selçuk Belediye Başkan adayı olarak gösterilmiştir. Seçimleri kazanan Ceritoğlu, Selçuk Belediyesi'nin ilk kadın başkanı olmuştur. Kendi yazdığı iki kitabı bulunan Ceritoğlu evli ve bir kız çocuğu annesidir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar