Filistin'i destekleyen ünlü oyuncu film kadrosundan kovuldu

Filistin'i destekleyen ünlü oyuncu film kadrosundan kovuldu
Meksikalı oyuncu ve şarkıcı Melissa Barrera, İsrail'in saldırılarda bulunduğu Gazze için destek mesajı paylaşmasının ardından film kadrosundan kovuldu.

Melissa Barrera, Filistin’i destekleyen bir paylaşımının ardından Çığlık 7 filminin kadrosundan çıkarıldı.

ABD'de yapım aşamasında olan Çığlık 7 filminde yer alan Meksikalı oyuncu ve şarkıcı Melissa Barrera, oyuncu kadrosundan çıkarılma sebebi şaşırttı.

unlu-oyuncu-melissa-barrera-filistin-i-16557794-8105-m.png

"GİDECEK YER YOK, ELEKTRİK SU YOK"

İsrail ile Gazze arasındaki savaşa sessiz kalmayan Meksikalı oyuncu ve şarkıcı Melissa Barrera, sosyal medyada İsrail-Hamas bir paylaşımda bulundu. İsrail'in Gazze'nin suyunu ve elektriğini kestiğini söyleyen, Gazze'ye herhangi bir yardımın ulaşmasını izin verilmediğini gösteren gönderileri paylaşan Barrera, "Gazze şu anda bir toplama kampı gibi muamele görüyor. Herkesi tep bir yere toplamak... Gidecek yer yok, elektrik yok, su yok... İnsanlar tarihimizden hiçbir şey öğrenmedi. Ve tıpkı tarihlerimiz gibi, insanlar hala sessizce tüm olanları izliyor. Bu soykırım ve etnik temizliktir" ifadelerini kullandı.

FİLMDEN KOVULDU

Paylaşımının ardından Barrera, Çığlık 7 filminin kadrosundan çıkarıldı. Stüdyo açıklamasında, "Antisemitizme veya soykırıma, etnik temizliğe, Holokost çarpıtmasına veya açıkça nefret söylemi çizgisini alenen aşan herhangi bir şeye yanlış göndermeler de dahil olmak üzere her türlü nefretin kışkırtılmasına karşı sıfır tolerans gösteriyoruz" dedi.

unlu-oyuncu-melissa-barrera-filistin-i-16557795-1574-amp.webp

unlu-oyuncu-melissa-barrera-filistin-i-16557794-5766-m.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar