Filenin Sultanları'nın çok konuşulan ismi Ebrar Karakurt için meclise önerge

Filenin Sultanları'nın çok konuşulan ismi Ebrar Karakurt için meclise önerge
Başarılı Türk voleybolcu Ebrar Karakurt'un adının Balıkesir'in Susurluk İlçesi'nde bir caddeye verilmesi için bir önerge Belediye Meclisi'ne sunuldu.

Samimi Haber'in aktardığına göre, Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Avrupa Şampiyonu olan Ebrar Karakurt'un memleketi olan Susurluk İlçesi'nde büyük bir gurur yaşanıyor. Bu gururun bir ifadesi olarak Susurluk Belediyesi Meclisi'nde CHP'li üye Murat Kula tarafından 4 Eylül'de sunulan önerge, Ebrar Karakurt'un isminin ilçede uygun bir sokağa veya caddede yaşatılmasını amaçlıyor.

Murat Kula, bu önergeyi verirken sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Ebrar Karakurt'un takımın başarısındaki katkısının büyük olduğunu ve ayrıca zorlu bir süreçte dik durduğunu vurguladı. Hemşerileri olan Ebrar Karakurt'un adının ilçede bir cadde veya sokağa verilmesi önergesini Susurluk Belediye Meclisi'ne sunduğunu açıkladı.

Kula, bu önergeyi duyan vatandaşlardan olumlu tepkiler aldığını ve özellikle sosyal medya üzerinden büyük destek gördüğünü ifade etti. Konunun ilgili komisyona havale edildiğini ve süreci yakından takip edeceğini belirtti. Ebrar Karakurt'un başarıları ve spora katkıları, hemşehrileri tarafından büyük bir gurur kaynağı olarak kabul ediliyor ve bu önerge ile bu gururun bir ifadesi olarak Susurluk'ta yaşatılması amaçlanıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar