Filenin Sultanları son 16'yı garantiledi: Avrupa Şampiyonası'nda namağlup devam ediyoruz

Filenin Sultanları son 16'yı garantiledi: Avrupa Şampiyonası'nda namağlup devam ediyoruz
2023 Avrupa Şampiyonası'nda üçüncü maçına Çekya karşısında çıkan A Milli Kadın Voleybol Takımımız, rakibini 3-1 mağlup ederek grup aşamasının bitimine iki maç kala son 16'ya kalmayı garantiledi.

2023 yaz mevsimine FIVB Milletler Ligi'ni kazanarak başlayan Filenin Sultanları, Avrupa Şampiyonası'nın grup maçlarına da fırtına gibi girdi. Düsseldorf'da oynanan karşılaşmalarda İsveç ve Azerbaycan'ı set vermeden mağlup eden milliler, Çekya'yı ise 3-1'lik skorla yenerek son 16 aşamasına kalmayı garantiledi.

23-25, 20-25, 25-20 ve 17-25'lik setlerle zafere ulaşan milli voleybolcular arasında Ebrar Karakurt 24 sayılık performansıyla dikkat çekti. Derya Cebecioğlu, 14 sayılık katkısı ile galibiyette büyük rol oynadı.

MUHTEMEL RAKİPLERİMİZ BELLİ OLDU

Sırbistan'ın Polonya karşısında aldığı 3-1'lik galibiyetin ardından turnuva ağacı da şekillenmeye başladı. A Milli Kadın Voleybol Takımımız, grup aşamalarının ardından son 16 turunu geçmesi halinde büyük bir olasıkla çeyrek finalde Polonya, yarı finalde İtalya, finalde ise Sırbistan ile karşı karşıya gelecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar