Opet Yönetim Kurulu Başkanı hangi ülkede yaşıyor? “En ucuz benzini Türkiye satıyor!”

Opet Yönetim Kurulu Başkanı hangi ülkede yaşıyor? “En ucuz benzini Türkiye satıyor!”
OPET Yönetim Kurulu Kurucu Başkanı Fikret Öztürk, "Bundan 15 sene önce biz Avrupa'nın en pahalı benzinini satıyorduk bugün ise Avrupa'nın en ucuz benzinini satıyoruz" dedi.

FİKRET ÖZTÜRK: EN UCUZ BENZİNİ TÜRKİYE SATIYOR!

Çanakkale’de OPET Şirketi’nin, Türkiye genelindeki 1823. Şubesinin açılışında konuşan, OPET Yönetim Kurulu Kurucu Başkanı Fikret Öztürk, akaryakıt fiyatının, uluslararası petrol fiyatı, vergiler, dolar kuru ile hesaplandığını belirtip 15 yıl önce yüzde 50 ile 70 arasında özel tüketim vergisi ödendiğini ancak bugün bu oranın 7 ile 10 arasına düştüğünü söyleyerek "Benzin fiyatını düşürmek bizim elimizde değil. Devletin ve yöneticilerin elinde değil. 15 sene önce de dolar ve Euro ile hesaplanıyordu bugün de öyle hesaplanıyor. O gün de Avrupa ülkeleri kazanıyordu bugün de kazanıyor. O gün de bugün de TL kazanıyoruz. İnşallah devletimiz güçlü olur güçlü oldukça vergileri düşürür" açıklamasını yaptı.

Öztürk, sözlerinin devamında, "Şu anda bizden çok çok daha güçlü dediğimiz Almanya''da bile vergiler bizden daha fazla alınıyor" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar