Fenerliler Galatasaray taraftarlarına saldırdı: Holiganlıkta nirvanaya ulaştılar!

Fenerliler Galatasaray taraftarlarına saldırdı: Holiganlıkta nirvanaya ulaştılar!

Süper Lig'in son haftasında Konyaspor'u 3-1 yenen Galatasaray, 24. kez şampiyon oldu. Sezonu ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe'nin bazı taraftarları, şampiyonluk kutlaması yapan Galatasaraylılara saldırdı.

Süper Lig'in son haftasında Konyaspor'u 3-1 yenen Galatasaray, 24. kez şampiyonluğunu ilan etti. Sezonu ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe'nin bazı taraftarları, Kadıköy Bağdat Caddesi'nde şampiyonluk kutlaması yapmak isteyen Galatasaray taraftarlarının araçlarına şişe ve taşlarla saldırdı. Bursa'da ise şampiyonluk turuna çıkan Galatasaraylıların araçlarına taş ve havai fişek atan Fenerbahçe taraftarlarına polis müdahale etti.

59398-1-yzof.webp

Süper Lig'in son haftasında Konyaspor'u 3-1 yenen Galatasaray, 24. kez şampiyonluğunu ilan etti. Bu zaferin ardından Kadıköy'de Bağdat Caddesi'nde şampiyonluk kutlaması yapan Galatasaray taraftarlarının araçlarına, Fenerbahçe taraftarları tarafından şişe ve taşlarla saldırı gerçekleştirildi.

59398-5-yiy5.webp

Polis ekipleri, olayların ardından cadde üzerinde yoğun güvenlik önlemleri aldı ve saldırgan Fenerbahçe taraftarlarına müdahale etti. Elinde Galatasaray logolu çanta bulunan bir kadını da polis ekipleri güvenlik gerekçesiyle caddeden uzaklaştırdı.

59398-6-1cf3.webp

59398-7-ol1u.webp

BURSA'DA DA MANZARA FARKSIZDI

Benzer olaylar Bursa'da da yaşandı. Şampiyonluk turuna çıkan Galatasaray taraftarlarının araçlarına taş ve havai fişek fırlatan Fenerbahçe taraftarlarına polis müdahale etti.

b.webp

Her iki şehirde de polis, karşı karşıya gelen Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarlarını dağıtmak için yoğun çaba harcadı. İlçe merkezinde polisten kaçan taraftarlar, güçlükle kontrol altına alınabildi.

bbb.webp

Süper Lig'deki şampiyonluk yarışı son haftaya kadar büyük bir çekişme içinde geçerken, Galatasaray Konyaspor galibiyetiyle şampiyonluğu göğüsledi.

bb.webp

Maçların bitiş düdüğüyle birlikte her iki takımın taraftarları ilçe merkezlerine dağıldı ve şampiyonluk kutlamaları sırasında istenmeyen olaylar yaşandı.

bbbbbbbb.webp

İlgili Haberler