Fenerbahçe golcüsünü arıyor!

Fenerbahçe golcüsünü arıyor!
Sarı lacivertliler forvet transferi için listesinde Gabigol, Mitroviç, Seferoviç, Belotti bulunuyor... Marka bir golcü ile anlaşmak için tüm imkânlar seferber edildi. 

Yabancı transferine hızlı başlayan ve önce Lincoln, ardından Bruma ile imzalayan Fenerbahçe, Dinamo Kiev ile 19-20 Temmuz’da oynanacak Şampiyonlar Ligi elemesindeki ilk maça kadar takviyelerin büyük bölümünü bitirmek istiyor. Sol bek ve orta saha için temaslarını sürdüren sarı lacivertliler, forvet transferi için de ince eleyip sık dokuyor. Yönetim, marka bir golcüye imza attırarak hem ligde hem de Devler Ligi’nde gövde gösterisi yapmaya hazırlanan Fenerbahçe birbirinden önemli yıldızların peşinde...

FAVORİ ZOR DA OLSA GABIGOL

Teknik direktör Jorge Jesus’un 1 numarası, aynı zamanda transferi en zor aday Gabigol... Brezilyalı yıldızın menajeri Londra’da yapılan görüşmede yeşil ışık yaktı, “Siz yeter ki Flamengo’yla anlaşın” mesajını verdi. Ancak Brezilya ekibiyle henüz anlaşma sağlanamadı. Attığı 43 golle Fulham’ı Premier Lig’e çıkaran Aleksandar Mitroviç de adaylardan biri. Sırp forvet de Devler Ligi''nde kendini göstermek adına Fenerbahçe’ye sıcak bakıyor. Ama aynı Flamengo gibi Fulham’ı ikna etmek de kolay değil. Yönetim her şeye rağmen her türlü fedakârlığı yapıp, imkanları seferber etmeye kararlı.



SEFEROVİC DE ADAYLAR ARASINDA

Andrea Belotti, bu ayın sonunda sözleşmesinin bitmesiyle Torino’dan ayrılma kararını aldı. İtalyan yıldız, Meksika’dan Club America’nın yaptığı teklifi ise geri çevirdi. Belotti de listede yer alıyor. Jesus’un eski öğrencisi Haris Seferoviç’le de temaslar devam ediyor. İsviçreli forvet, kulüplerin anlaşması halinde imzayı atmaya hazır. Kapıyı 10 milyon Euro’dan açan Benfica 6 milyon Euro’ya kadar indi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar