Fenerbahçe'nin stoper hedefi belli oldu

Fenerbahçe'nin stoper hedefi belli oldu
Fenerbahçe, sezonun ilk yarısını lider kapattığı Trendyol Süper Lig'de savunma hattını güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı lacivertli ekip, gündemine aldığı isimler arasında Atletico Madrid'in tecrübeli stoperi Stefan Savic öne çıkıyor.

Fenerbahçe'nin sezonun ara transfer döneminde savunma hattını güçlendirmek için çaba sarf ettiği biliniyor. Takım, sezonun ilk yarısını 44 puanla lider kapatarak üstün bir performans sergilemiş olsa da, güçlü bir kadro oluşturma yolunda çalışmalarını sürdürüyor.

stefan.jpg

Bu doğrultuda, Chelsea ile 2025'e kadar sözleşmesi bulunan Malang Sarr da Fenerbahçe'ye önerilen isimler arasında yer aldı. Ancak kulübün son tercihi, 32 yaşındaki Karadağlı deneyimli stoper Stefan Savic oldu.

Fenerbahçe yönetimi, Savic'in tecrübesinin takıma direkt katkı sağlayabileceğini düşünüyor ve transfer için görüşmelerini sürdürüyor. Atletico Madrid forması giyen Savic'in mevcut sözleşmesi 2024 yılının Haziran ayında sona eriyor. Bu nedenle, Fenerbahçe'nin bu süreçte transferi tamamlamak istediği belirtiliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar