Fenerbahçeli taraftarları kızdıran karar: Pendikspor-Fenerbahçe maçı 2 bin 500 kapasiteli Pendik Stadı'nda oynanacak

Fenerbahçeli taraftarları kızdıran karar: Pendikspor-Fenerbahçe maçı 2 bin 500 kapasiteli Pendik Stadı'nda oynanacak
Haftanın maçlarının oynanacağı statları açıklayan TFF, Pendikspor-Fenerbahçe maçının 2 bin 500 seyirci kapasiteli Pendik Stadyumu'nda oynanacağını duyurdu.

Fenerbahçeli taraftarların stad isyanı! Sosyal medyayı ikiye ayırdı

Son süreçte Konyaspor'u yenen ve ilk galibiyetini alan Süper Lig'in yeni ekibi Pendikspor bu kez lider takım Fenerbahçe'yi misafir edecek. Maçın oynanacağı stadyum ise Fenerbahçeli taraftarları kızdırdı. Heyecanla takip edilen mücadelenin, eksikleri tamamlanan ve açılışı Sivasspor maçıyla yapılacak olan 2 bin 500 kişi kapasiteli Pendik Stadyumu'nda oynanmasına karar verildi.

Ev sahibi olan kulüpler, stadyum oturma kapasitesinin en az %5’i oranında misafir takım seyircileri için yer ayırma zorunluluğu bulunmakta. Söz konusu sayı kulüplerin tercihine göre %30 oranına kadar çıkarılabilmekte.

125 FENERBAHÇE TARAFTARI DEPLASMANDA TRİBÜNDE OLABİLİR

Eğer Pendik yönetimi zorunlu olan %5'lik oranda kalırsa yalnızca 125 Fenerbahçe taraftarı deplasman tribünde olabilecek. Pendikspor, Süper Lig’in 8. haftasında karşılaştığı Sivasspor maçıyla Pendik Stadı’nda ilk defa bir Süper Lig maçına çıkmıştı.

Süper Lig'in yeni takımı Pendikspor, iç sahada Hatayspor, Alanyaspor ve Fatih Karagümrük mücadelelerini de Ümraniye Şehir Stadı’nda gerçekleştirmişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar