Fenerbahçeli futbolcu Isla'dan ayrılık sinyali

Fenerbahçeli futbolcu Isla'dan ayrılık sinyali
Fenerbahçe’nin Şilili savunma oyuncusu Mauricio Isla, ülkesine yaptığı açıklama ile sarı-lacivertli kulüpten ayrılma sinyalleri verdi. Çocukluğundan beri Universidad de Chile taraftarı olduğunu ifade eden Isla, "Teklif gelmesi halinde Şili’ye dönerim" dedi.

Fenerbahçeli futbolcudan ayrılık sinyali

Şili'deki Canal 13’te canlı yayına bağlanan Isla, “Buradaki sözleşmem sezon sonunda bitecekti ancak 20 Mayıs’tan beri maçlar oynanmıyor ve Koronavirüs sorunu nedeniyle ligin ne zaman biteceği de belirsiz” dedi.

Sözcü'nün aktardığına göre sarı lacivertlilerin maddi zorluklarından bahseden Isla, “Şimdiye kadar ödenmemiş paralarla ilgili bir açıklama gelmedi, ne zaman ödeyeceklerine dair bir şey bilmiyoruz. Başkan ve kaptan bununla ilgili konuşmadı. Bekleyip, yüzde 30 veya yüzde 50 civarında ödeme yapıp yapmayacaklarını görmek zorundayız” ifadelerini kullandı.

Ülkesi Şili’ye dönmeye sıcak baktığını söyleyen Isla,“Çocukluğumdan beri Universidad de Chile taraftarıyım. Annem de onların taraftarı. En büyük idolüm Marcelo Salas. Şili’de hiç zaman geçiremedim bu yüzden ülkemde de olmak istiyorum. Teklif gelmesi halinde Şili’ye dönerim” şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar