Fenerbahçe'den oyuncusu Arda Güler'e yeni sözleşme

Fenerbahçe'den oyuncusu Arda Güler'e yeni sözleşme
Fenerbahçe Kulübü, 25 Şubat'ta 17 yaşına basacak Arda Güler için harekete geçti ve onu takımda tutmak adına yeni bir sözleşme teklifi hazırladı. Sarı-lacivertli kulüp Arda için hazırladığı yeni sözleşmeyi ailesine gönderdi.
F.Bahçe ligde 16 maçlık aranın ardından üst üste 2 galibiyet alırken Hatayspor maçının en çok konuşulan ismi ilk kez 11’de şans bulan Arda Güler oldu.
 
Performansıyla alkış alan yıldız adayı 40 pasının 36’sında hedefi bulup %90’lık bir isabet oranı tuttururken, 2 şut pası verdi, 22 ikili mücadelenin de 14’ünü kazandı. 6 çalım atan ve 9 da sahipsiz top kazanan Arda, en genç 11’e giren oyunculardan biri olup kulüp tarihine de geçti.
 
SÖZLEŞMESİ 2023''TE BİTİYOR
 
Arda, 25 Şubat 2023''te 18 yaşına girecek. Sözleşmesi ise 31 Mayıs 2023’te bitecek. Fenerbahçe kulübü şimdiden bu sözleşmenin detayları için aileyle görüşmeye başladı. Genç oyuncunun ailesinin onayıyla 18 yaşına basar basmaz Arda Güler ile 5 yıllık sözleşme imzalanacak. Öte yandan Arda Güler’in gelecekte olası satışı halinde eski kulübü Gençlerbirliği’ne yüzde 20 pay verilecek. (HaberGlobal)
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar