Fenerbahçe'den iptal edilen gol sonrası zehir zemberek açıklama: ''Sisteminize yazıklar olsun''

Fenerbahçe'den iptal edilen gol sonrası zehir zemberek açıklama: ''Sisteminize yazıklar olsun''
Fenerbahçe, Süper Lig'in 26. haftasında konuk olduğu Alanyaspor karşılaşmasında Diego Rossi ile bulduğu golün 'ofsayt' gerekçesiyle iptal edilmesinin ardından, karşılaşma henüz sonlanmadan çok sert bir açıklama yayınladı.

Süper Lig''in 26. haftasında Ersun Yanal''ın çalıştırdığı Alanyaspor ile deplasmanda karşılaşan sarı-lacivertli ekip, maçın henüz ilk dakikalarında yediği gol ile 1-0 geri düşmüştü. Efthimis Koulouris tarafından 6. dakikada atılan gol, ofsayt gerekçesiyle sayılmamış ancak yapılan VAR incelemesi ile ofsayt olmadığına yönelik karar getirilerek Alanyaspor 1-0 öne geçmişti.

Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında İrfan Can Kahveci''nin ceza alanına yaptığı ortayı bitiren Diego Rossi eşitliği sağlamış ancak VAR tarafından yapılan inceleme sonucunda, Uruguaylı oyuncunun ofsaytta olduğuna karar verilmişti.

Ekrana getirilen ofsayt çizgisinde oldukça yakın durumda bulunan iki oyuncunun görülmesiyle birlikte Fenerbahçeli taraftarlar, golün geçerli olduğunu iddia ederken, mücadelenin devre arasında Fenerbahçe''nin resmi Twitter hesabından da zehir zemberek bir paylaşım yapıldı.

"SİSTEMİNİZE YAZIKLAR OLSUN"

Sarı lacivertli kulüpten yapılan paylaşımlarda şu ifadelere yer verildi:

Sisteminize yazıklar olsun! Sezonun 26. haftası itibarıyla “bir daha olmaz” dediğimiz her şeyin bıkmadan ve yılmadan daha da vahimini yaşatıyorsunuz, milyonların gözü önünde Fenerbahçe’yi doğruyorsunuz!

Çizgileri belirsiz, kararları tanımsız her bir hamleniz ve adımınızla, verilen verilmeyen kartlarınızla, VAR’ınızla, hakeminizle görüyoruz ki Fenerbahçe’nin yakasını bırakmayacaksınız! Türk futbolunun içinde bulduğu bu sisteme ve bu rezalette payı olan herkese yazıklar olsun!

Sisteminiz sizin olsun! Biz mücadeleden asla vazgeçmeyeceğiz!"



 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar