İtalyan yıldız geliyor: Kulüp başkanı 'umarım kalır' dedi

İtalyan yıldız geliyor: Kulüp başkanı 'umarım kalır' dedi
Sezona iyi başlamayan Fenerbahçe'de son haftalarda başlayan ivme, yeni sezon öncesi camiaya umut oldu. Teknik direktör İsmail Kartal'ın istekleri doğrultusunda kadrosunu güçlendirmek isteyen sarı lacivertlilerde yeni arayışın forvet olduğu öğrenilirken, İtalya ekibi Torino'nun başkanı, Fenerbahçe'nin istediği futbolcu için 'Umarım kalır' yorumunda bulundu.

Bu sezon forvet hattında Ener Valencia ve Serdar Dursun''dan beklediğini alamayan Fenerbahçe''de yeni sezon öncesi ilk hedef, hücum hattına yapılacak takviyeler. Ali Koç yönetimindeki sarı lacivertliler transfer çalışmalarına yoğunluk verirken, İtalya''dan gelen açıklama ise şaşkınlık yarattı. 

Fenerbahçe''de ikincilik yolunda büyük bir avantaj yakalanmasının ardından gündeme birinci sınıf bir forvet transferi konusu girdi. sarı lacivertlilerin gündemine Andrea Belotti geldi. Fanatik Gazetesi''nin haberine göre; Torino Başkanı Urbano Cairo konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

İtalya Serie A ekiplerinden Torino''da forma giyen ve sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan 28 yaşındaki İtalyan golcü Andrea Belotti''nin yeni takımı şimdiden büyük merak konusu.

Kulübü Torino ile bugüne kadar sözleşme uzatma görüşmelerinde herhangi bir sonuç çıkmayan Belotti şimdiden transferin gözde ismi olmayı başardı. Ülkemizden Fenerbahçe ''nin de ilgisi olduğu açıklanan golcü futbolcuyla ilgili Milan iddiaları da yer almakta.

''KİMSE MUTLU OLMAZ''

Football Italia''da yer alan habere göre Torino Başkanı Urbano Cairo konuyla ilgili flaş sözler sarf etti. 64 yaşındaki başkan, "Umarım Belotti kalır, yedi yıldır bizimle ve kulüp tarihinde 100''den fazla golle en çok gol atan ikinci oyuncu, ayrılırsa kimse mutlu olmaz. Bunun hakkında çok konuştuk ve başka bir şey söylememek daha iyi, bu yüzden belki de beklediğimden farklı bir son olabilir" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar