Fenerbahçe'de şok karar! Ali Koç başkanlığı bırakıyor mu?

Fenerbahçe'de şok karar! Ali Koç başkanlığı bırakıyor mu?
Sevilla mağlubiyetinin ardından İspanya'da taraftarlarla tartışma yaşanan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz günlerde Olağanüstü Genel Kurul kararı almıştı. Koç'un başkanlığı bırakacağına yönelik iddialara spor yorumcusu Emre Bol ve Ertem Şener'den yanıt geldi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı olarak 5. yılını doldurmaya yaklaşan Ali Koç, geçen sürede yaşadığı başarısızlıkların ardından taraftardan çok yoğun tepkiler görmüştü. Son olarak UEFA  Avrupa Ligi son 16 eşleşmelerinde İspanya temsilcisi Sevilla''ya deplasmanda 2-0 mağlup olan sarı-lacivertlilerde, maçın ardından Başkan Ali Koç ile Fenerbahçe taraftarı arasında bir tartışma yaşanmıştı.

Koç Ailesi tarafından görevi bırakması ve işlerine yoğunlaşması için ikna edilmeye çalışılan Ali Koç''un geçtiğimiz günlerde Olağanüstü Genel Kurul kararı alması ise "Görevi bırakıyor mu?" sorularına sebep olmuştu. Koç''un sarı-lacivertli kulüpteki geleceğine yönelik tartışmalara spor yorumcusu ve gazeteci Ertem Şener ile Emre Bol yanıt verdi. 

"GÜVEN TAZELEMEK İÇİN KONGRE KARARI ALINDI"

Fenerbahçe''deki ilk dört yılında, Süper Lig''de dört farklı takımın şampiyonluğunu gören Başkan Ali Koç, bu yıl da maç eksiği ile lider Galatasaray''ın 9 puan gerisine düşmüş durumda. Art arta yükselen tepkiler sonrası güven oyu tazelemek isteyen Koç, çareyi Olağanüstü Genel Kurul toplamakta buldu. 

Fenerbahçe Spor Kulübüne yakın kaynaklarıyla bilinen ve yaptığı çıkışlarla gündem olan gazeteci Emre Bol, Sözde Futbol kanalında "Fenerbahçe''de Başkan Ali Koç''un güven tazeleyeceği konuşuluyor" dedi. Beyaz Futbol moderatörü Ertem Şener de "Başkan Ali Koç''un güven tazeleyeceği duyumlarını alıyoruz" diye konuştu.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar