Fenerbahçe'de 'Max Kruse' ayrımı

Fenerbahçe'de 'Max Kruse' ayrımı
Fenerbahçe'nin önceki gün oynadığı Başakşehir maçındaki performansı ile yıldızlaşan Max Kruse hakkında yönetimde iki ayrı görüş olduğu öğrenildi.

Barış Yahya Çinçin / GÜNBOYU 

Transfer yapabilmek için çare arayan Fenerbahçe'de birçok seçenek gündeme gelmişti. Bu seçeneklerden biri de sezon başında Alman temsilcisi Werder Bremen'den  transfer edilen Max Kruse'nin gönderilmesi yönündeydi. Ancak Fenerbahçe yönetiminde, Kruse'nin gönderilip gönderilmemesi konusunda iki ayrı görüş olduğu ve Kruse'nin kalması ihtimalinin daha güçlü olduğu öğrenildi. 

BAŞAKŞEHİR MAÇINDA YILDIZLAŞTI 

Sarı lacivertlilerin önceki gün oynadığı Başakşehir maçında attığı gol ve oynadığı oyun ile yıldızlaşan Alman futbolcunun, teknik heyeti memnun ettiği ve Ersun Yanal'ın Kruse'nin yerinin doldurulamayacağı gerekçesi ile transfere onay vermek istemediği kaydedildi. 

"ÖNEMLİ İŞLER YAPABİLİR" 

Fenerbahçe yönetiminde, Kruse'nin gitmesini istemeyen isimlerin, yıldız futbolcunun kulüpte çok az kaldığını ve ilerleyen zamanlarda önemli işler yapacağını düşündüğü öğrenildi. Kruse'nin gitmesini isteyen yöneticilerin ise Alman yıldızın yaşının ilerlediği  ve önümüzdeki sene elden çıkarılmasının zor olacağı yönünde görüş bildirdiği öğrenildi.  Ancak, Kruse'de son durumunun yıldız oyuncunun takımda kalmasına yönelik olduğu aktarıldı. 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar