Fenerbahçe kulübü başkanı Ali Koç ne karar aldıklarını açıkladı

Fenerbahçe kulübü başkanı Ali Koç ne karar aldıklarını açıkladı
Fenerbahçe kulübü yönetimi, Yüksek Divan Kurulu'nda bir sonraki maça çıkılmaması için yaptıkları oylamanın sonuçlandığını açıkladı. Ali Koç, kararın 10'a 3 olarak alındığını açıkladı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, en son oynadıkları Adana Demirspor maçı sonrası yaşanan tartışmalar sonucunda Yüksek Divan Kurulu toplantısı yapılmasına karar verilmişti. Divan Kurulu toplantısında konuşan Ali Koç, ligden çekilme kararı ve maça çıkmama oylaması hakkında açıklamalarda bulundu. 

Ali Koç, "''''Bir şampiyonluk adayı rakibimiz dün gece uyandı, biz de keyifle izledik. Biz lafa girmedikçe daha da agresifleştiler ve bizim de topa girmemiz için sesimi kullanarak video yaptılar. Biz ''Gelin iddiaları televizyonda tartışalım'' dedik. Gelmediler, neden gelmediler?

"LİGDEN ÇEKİLMEK GİBİ BİR DÜŞÜNCEMİZ YOK"

Ligden çekilme diye bir şey yok. Sakın aklınıza getirmeyin, bunlar duygusal olarak söylenen şeyler. 15 hafta var. Biz bu ligi bitireceğiz ve şampiyon mu olacağız? Yoksa ''Yeter arkadaş'' deyip maça çıkmayacak mıyız?

Maça çıkmamak, maça çıkıp 1 dakika kalıp sahadan ayrılmak, bu sezonu feda etmek demektir. Ama inanın, geleceğimiz için çok çok önemli bir adımdır. Bunu oyladık 11''e 3 çıktı sonuç 3 kişiden biriydim. Ama devam etme kararı çıktı. 2 yoldan biri radikal karar diğeri sonuna kadar mücadele edip savaşmak.

Fenerbahçe''nin olmadığı Türkiye Ligi, Türkiye Ligi değildir. Rakip takım, ''Biz her yerdeyiz'' diyor. Biz her yerde değiliz. Biz adaletin, şeffaflığın yanındayız. 20 senedir kendimize çalışan bir medya ordusu yaratmadık, yaratmayız" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar