Trabzonspor'un yıldızını transfer edecekler

Trabzonspor'un yıldızını transfer edecekler
Fenerbahçe cephesinden bir transfer iddiası daha geldi. Son günlerde pek çok yerli oyuncu ile adı anılan sarı lacivertli kulüp, bu kez Trabzonspor'un Nijeryalı yıldızını gözüne kestirdi. Ali Koç yönetiminin sezon sonunda Trabzonspor ile yollarını ayırması beklenen Anthony Nwakaeme'ye teklif sunacağı belirtildi.

Süper Lig''de sezon sonuna yaklaşılırken, dört büyüklere ilişkin flaş transfer iddiaları gelmeye devam ediyor. Sezona istediği gibi giremeyen Fenerbahçe''de yeni teknik adam İsmail Kartal, istediği oyuncuları kulüp yönetimine sundu. Fenerbahçe''de son haftalardaki performansın ardından taraftarların İsmail Kartal''a olan güveni yükseldi. Sarı-lacivertlilerde sezon sonuna kadar anlaşma sağlanan tecrübeli teknik adamla vedalaşılması beklenirken, gündeme gelen Joachim Löw ve Jorge Jesus konusunda bir türlü somut adımlar atılamadı.

ORTA YOLU BULAMADILAR

Ajansspor''un haberine göre; Trabzonspor''un yıldızı Anthony Nwakaeme konusunda önemli bir gelişm yaşandı. Trabzonspor yönetimi ile Anthony Nwakaeme arasında henüz bir anlaşma sağlanamadığı vurgulandı. Tecrübeli futbolcunun gelen teklifler nedeniyle kafasının karıştığı belirtildi. Trabzonspor yönetiminden 2+1 yıllık sözleşme karşılığında imza parası olarak 1 milyon 800 bin euroyu peşin isteyen Anthony Nwakaeme''nin yıllık ücret olarak da 3 milyon euro talep ettiği kaydedildi. Yıldız futbolcunun bu tavrı sonrası görüşmelerin tıkanma noktasına geldiği ifade edildi.

DEVREYE FENERBAHÇE GİRDİ

Trabzonspor''un henüz yeni sözleşme imzalamadığı Anthony Nwakaeme için Fenerbahçe''nin devreye girdiği ve tecrübeli futbolcuyu ikna ettiği belirtildi. 33 yaşındaki oyuncuyla sarı-lacivertliler arasındaki prensip anlaşmasının detayları da belli oldu. Fenerbahçe''nin Nijeryalı yıldıza 1 milyon 500 bin euro imza parası ile 2 milyon 750 bin euro yıllık ücret teklif ettiği belirtildi. Sarı-lacivertliler ile Nijeryalı oyuncu arasında 3 yıllık sözleşme konusunda prensip anlaşması sağlandığı kaydedildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar