Fenerbahçe tarihi duyurdu: Eda Erdem’in heykeli dikiliyor

Fenerbahçe tarihi duyurdu: Eda Erdem’in heykeli dikiliyor
A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Fenerbahçe Opet'in kaptanı Eda Erdem Dündar’ın heykelinin ne zaman dikileceği belli oldu.

A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Fenerbahçe Opet'in kaptanı Eda Erdem Dündar'ın heykeli, 8 Mart’ta Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nin önünde açılacak.

Erdem, heykelinin açılışına dair büyük heyecanını dile getirirken, "Kalbimde kelebekler uçuşuyor. Çok güzel, inanılmaz eserlerin olduğu bir atölyedeyiz. İçeri girince insan inanılmaz bir ortama geldiğini anlayabiliyor. Bu atölyede çok büyük bir emek var. Heykelimi görünce, 'Gerçekten o gün bugün mü?' dedim. İnşallah 8 Mart'ta açılışını yapacağız. O gün belki duygularımı daha iyi ifade edebilirim. İlk kez görüyorum, inanılmaz bana benziyor. Pınar Hanım ve ekibi inanılmaz bir iş çıkarmışlar. Saçımın duruşundan yüzümdeki ifadeye, vücudumdaki o kararlı duruşa… Her şeyi çok güzel yansıtmışlar" ifadelerini kullandı.

fenerbahce-eda-erdem-dundarin-heykelini-dikecek-c330b342-w1200xh675.webp

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA

Fenerbahçe Kulübü tarafından yapılan açıklamada ise Eda Erdem Dündar'ın kariyerine ve kişiliğine vurgu yapılarak, "Eda Erdem, 2008 yılında Fenerbahçe'ye katıldığından bu yana hem sarı lacivertli formamız hem de A Milli Kadın Voleybol Takımı formasıyla birçok başarıya imza attı. 7’den 70’e herkesin kalbinde taht kuran Eda, milyonların kalbinde, milyonlarca taraftarın gururu oldu" ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar