Fenerbahçe Kulübü'nden Ferdi Kadıoğlu ve Arda Güler'le yeni sözleşme...

Fenerbahçe Kulübü'nden Ferdi Kadıoğlu ve Arda Güler'le yeni sözleşme...
Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada, "Geleceğin Fenerbahçe’sinin imzaları atılıyor. Kulübümüz, kadrosunda bulunan 6 genç oyuncunun sözleşmesini uzatıyor. Ferdi Kadıoğlu, Arda Güler, Muhammed Gümüşkaya, Melih Bostan, Osman Ertuğrul Çetin ve İsak Vural için 17 Mart Perşembe günü (yarın) saat 17.30’da, imza töreni yapılacaktır" ifadeleri kullanıldı.
Fenerbahçe''nin yeni sözleşme imzalanacağını açıkladığı futbolcular arasında Berke Özer''in yer almaması dikkat çekti. Sarı-lacivertli kulüple sözleşmesi sezon sonunda bitecek tecrübeli eldivenin ayrılık iddiaları gündeme geldi. Kadıoğlu bu sezon Fenerbahçe formasıyla 30 resmi müsabakada şans buldu. 22 yaşındaki oyuncu bu süreçte rakip fileleri 3 kez havalandırma başarısı gösterdi. Ferdi Kadıoğlu, takım arkadaşlarına da 3 asist yaptı.
 
İsmail Kartal''ın gelişinin ardından Fenerbahçe''de formayı kapan Arda Güler, sarı-lacivertli takımda toplamda 10 mücadelede oynadı. Arda Güler bu süreçte 1 gol ve 4 asist üretti. Sarı-lacivertli kulüple mevcut sözleşmesi 2023''te bitecek olan Arda Güler, Fenerbahçe formasıyla Süper Lig''de gol atma başarısı gösteren en genç futbolcu unvanının da sahibi oldu.
 
Muhammed Gümüşkaya bu sezonun devre arasında GZT Giresunspor''a kiralandı. Vitor Pereira döneminde zaman zaman sonradan oyuna dahil olan 21 yaşındaki on numara 2021-2022 sezonunda 23 mücadelede süre buldu. Muhammed Gümüşkaya 2 gol ve 2 asist üretti.
 
MELİH BOSTAN ALTYAPIDA KENDİSİNİ GÖSTERDİ
 
Fenerbahçe ile sözleşmesi 30 Haziran 2022''de bitecek olan ve U-19 Takımı''nda oynayan Melih Bostan bu sezon U19 Süper Lig''de 14 karşılaşmada oynadı. 17 yaşındaki santrafor rakip fileleri 12 kez havalandırdı.
 
OSMAN ERTUĞRUL ÇETİN 2 MAÇTA OYNADI
 
Fenerbahçe''nin bir diğer genç file bekçisi Osman Ertuğrul Çetin bu sezon Süper Lig''de 2 maçta oynadı. 18 yaşındaki eldiven Antalyaspor maçında son dakikalarda, Altay mücadelesinde de karşılaşmanın tamamında sarı-lacivertli kaleyi korudu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar