Fenerbahçe Efes'i bir dikişte içti

Fenerbahçe Efes'i bir dikişte içti
Basketbol Süper Ligi yarı final ilk maçında Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes'i 108-66 gibi farklı bir skorla yenerek seriyi 1-0'a getirdi.

SERPİL DEMİR-GÜNBOYU

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off yarı final eşleşmesi ilk maçında Fenerbahçe Beko, kendi evinde Anadolu Efes'i ağırladı.

Oyunun hakimiyetini baştan sonra koruyan Fenerbahçe, Efes'i 108-66 yenerek tarihi bir fark ve galibiyet ile seriyi 1-0'a taşıdı.

Aradaki 42 sayılık fark Efes'in kulüp tarihindeki en farklı yenilgisi olarak kayıtlara geçti.

Fenerbahçe'de Johnathan Motley 18 sayı, 3 ribaund, 3 asist; Nigel Hayes-Davis 15 sayı, 4 ribaund, 5 asist; Scottie Wilbekin 11 sayı, 4 asist, 2 top çalma; Dyshawn Pierre 10 sayı, 6 ribaund, 2 asist; İsmet Akpınar 11 sayı, 2 asist; Samet Geyik 10 sayı, 7 ribaundla oynadı.

Efes‘te ise Elijah Bryant 13 sayı, 10 ribaund, 2 asist; Ante Zizic 10 sayı, 2 ribaund; Vasilije Micic 10 sayı, 1 ribaund; Shane Larkin 9 sayı, 4 asistle mücadele etti.

Serinin 2. karşılaşması, 5 Haziran Pazartesi günü bir kez daha Fenerbahçe’nin ev sahipliğinde oynanacak. Seride 3 galibiyete ilk olarak ulaşan taraf adını finale yazdıracak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar