Fenerbahçe Beşiktaş maçına 4 değişiklikle çıkacak

Fenerbahçe Beşiktaş maçına 4 değişiklikle çıkacak
Gençlerbirliği karşısında aldığı şok yenilgiyle sarsılan Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisinin hazırlıkları devam ediyor. Teknik direktör Erol Bulut, kritik derbide Nazım Sangare, Caner Erkin, İrfan Can Kahveci ve Enner Valencia'yı ilk 11'e alacak.

Fenerbahçe'den derbi neşteri!

Hürriyet'te yer alan habere göre, Fenerbahçe’de teknik direktör Erol Bulut, Gençlerbirliği yenilgisinin ardından Beşiktaş derbisinin ilk 11’inde önemli değişiklikler yapmayı planlıyor. 

Sarı lacivertliler için ‘Şampiyonluk yarışına devam ya da tamam’ anlamına gelen derbide kale dışında tüm mevkilerde revizyona gidiliyor. Gökhan Gönül’ün Gençlerbirliği karşılaşmasında yaşadığı sakatlığın ardından Nazım Sangare’nin sağ bekte oynaması kesinleşirken, sol bekte de kanat bindirmeleri ve etkili ortaları değerlendirilerek Caner Erkin’e yer verilecek.

PELKAS TAKIMIN 10 NUMARASI OLACAK

Sakatlığının ardından Gençlerbirliği karşısında Jose Sosa ile yan yana mücadele eden ön libero Luiz Gustavo’nun yanında derbide İrfan Can forma giyecek.

Luiz Gustavo ve İrfan Can'ın önünde pres yapan oyuncu olarak Mert Hakan olacak. Pelkas ise takımın on numarası olacak. Kanat forvet şeklindeki ileri uçta Enner Valencia sağ, Thiam sol tarafta oynayacak. Bu ikili maç sırasında sık sık yer değiştirecek. Fenerbahçe'de Osayi Samuel, Ozan Tufan, Samatta ve Ferdi hamle oyuncusu olacak.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar