Fenerbahçe Beko, İspanya'da Real Madrid'e diş geçiremedi

Fenerbahçe Beko, İspanya'da Real Madrid'e diş geçiremedi
Turkish Airlines Euroleague'in 31. haftasında Fenerbahçe, deplasmada Real Madrid'e 90-75 mağlup oldu.

THY Avrupa Ligi''nde normal sezonun sonuna yaklaşılırken, Fenerbahçe ilk karşılaşmada sahasında 71-85 mağlup olduğu İspanyol devine, rövanş mücadelesinde de diş geçiremedi. Parkeden 90-75''lik net bir skorla galip ayrılan Real Madrid, liderlik yarışında Yunan temsilcisi Olympiakos ile puanları eşitlerken, sarı-lacivertli temsilcimiz ise 5. sıradaki yerini korumuş oldu. 

Fenerbahçe''de ABD''li forvet Nigel Hayes-Davis''in kaydettiği 17 sayı 5 ribaundluk performans galibiyet için yeterli olmazken, boyalı alanda maç boyu büyük bir üstünlük kuran Real Madrid''de ise Dzanan Musa 16 sayı ile galibiyetin mimarlarından oldu. 

FENERBAHÇE BEKO VE ANADOLU EFES KADER MAÇINA ÇIKACAK

Turkish Airlines Euroleague''de play-offlar için 3 mücadeleye daha çıkacak olan Fenerbahçe, 2 karşılaşmayı deplasmanda oynayacak. Sarı-lacivertlilerin geride kalan tek iç saha mücadelesi ise bir başka Türk temsilcisi Anadolu Efes''le olacak. 

Play-off yarışında üst üste yaşadığı mağlubiyetlerle ağır yara alan Anadolu Efes, yarın Sinan Erdem Spor Salonu''nda İtalyan temsilcisi Virtus Bologna''yı konuk edecek. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar