Ali Koç teknik direktör avında!

Ali Koç teknik direktör avında!
Fenerbahçe'de yeni teknik direktör için geri sayım yapılırken, Joachim Löw ile görüşmelerini sürdüren başkan Ali Koç, Jorge Jesus ile de temas halinde.

Spor-Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe''de gelecek sezon planlaması çerçevesinde yeni teknik direktör arayışları tüm hızıyla devam ediyor. Sarı lacivertli takımın Başkanı Ali Koç, Alman teknik adam Joachim Löw ile görüşme gerçekleştirdi. Birçok kaynak Fenerbahçe''nin yeni teknik direktörünün Joachim Löw olacağını ifade ediyor. Sarı Lacivertlilerde başkan Ali Koç farklı adaylarla da temaslarını sürdürüyor.

İddia: Fenerbahçe, Joachim Löw ile prensip anlaşmasına vardı

‘AZ KALDI’

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç yeni teknik direktör konusunda "Teknik direktör konusuna değinecek bir şey olsa değinirim. Az kaldı ama..." ifadelerini kullanmıştı.

İsmail Kartal''ın Fenerbahçe''deki görevine devam edip etmeyeceği konusunda ise "İsmail Hoca''nın Fenerbahçeliliği size örnek olsun. 6 ay sonra yabancı hocayla çalışacağımız, para pul konuşmadan, kaotik bir dönemde takımı aldı. Bunu herkes yapmaz. Ben kendisini 19-20 yaşımdan beri tanırım. Ne yönetici, ne başkan olarak değil ben insan olarak İsmail Hoca''yı çok eski tanırım. Ona 1 kere kızmışımdır. Ankaragücü maçından sonra biraz abarttı. Ona da söyledim. Ne kadar iyi bir Fenerbahçeli olduğunu ben biliyorum. Ona şapka çıkartmak lazım. Şartlar istediğimiz şekilde gelişirse daha uzun süre bir arada olacağız İsmail Hoca''yla" açıklamasını yapmıştı.

Portekiz basını: Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Jorge Jesus için Lizbon''da

 

JESUS İDDİASI

Nuno Paralvas imzalı haberde lider Trabzonspor ''un gerisinde kalan ve şampiyonluk yarışında geri düşen Fenerbahçe Başkanı''nın Joge Jesus''u ikna etmek için yüz yüze görüşme yaptığı belirtildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar