Fenerbahçe, Avrupa'da da durdurulamıyor: Yedek kadroyla rakibini sahadan sildi!

Fenerbahçe, Avrupa'da da durdurulamıyor: Yedek kadroyla rakibini sahadan sildi!
İsmail Kartal yönetiminde sezona resmi maçlarda 10 maç 10 galibiyetle başlayan Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nde grup aşamasının ilk karşılaşmasında konuk ettiği Danimarka temsilcisi Nordsjaelland karşısında sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrılarak seriyi 11 maça çıkardı ve sezona harika bir başlangıç yaptı.

Geçtiğimiz sezona büyük umutlarla başlayan Fenerbahçe, 9 yıllık şampiyonluk hasretine son veremezken, takımın başına yeniden İsmail Kartal'ın geçmesiyle birlikte taraftar şampiyonluk parolası ile sezona başladı.

Süper Lig'deki yüksek beklentilerin yanı sıra Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nde de H Grubu'nun favorisi olarak ilk mücadelesine bu akşam Ülker Stadyumu'nda çıktı.

İlk yarıda Miguel Crespo ve Michy Batshuayi ile bulduğu gollerle soyunma odasına 2-0 önde giden Fenerbahçe, ikinci yarıya da Serdar Aziz'in golüyle başladı. Nordsjaelland adına karşılaşmanın tek golü Oliver Villadsen'den gelirken, Fenerbahçe 3-1'lik galibiyetle Avrupa defterini 3 puanla açtı.

İSMAİL KARTAL, AVRUPA'YA ROTASYONLA MERHABA DEDİ

Fenerbahçe, bugünkü karşılaşmada tercih ettiği ilk 11 ile sezonu rotasyonlu şekilde yürüteceğinin mesajlarını verirken, yıldız oyuncular Dusan Tadic, Edin Dzeko, Rodrigo Becão, Sebastian Szymański gibi isimler ilk 11'de tercih edilmedi.

Sezonun ilk bölümünde yedek olarak forma şansı bulan Michy Batshuayi ve Miguel Crespo ise karşılaşmada skor üreterek moral buldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar