Fatih'te ahşap binada yangın yanındaki binaya da sıçradı

Fatih'te ahşap binada yangın yanındaki binaya da sıçradı
Fatih Balat'ta ahşap binada bir yangın çıktı. Çıkan yangın yanındaki binaya da sıçradı.

Fatih ilçesinde bulunan yarı ahşap bir binada çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek bitişiğindeki binaya sıçradı. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. Yangının başladığı binada bulunan bir kişi dumandan etkilendi.

Yangın, saat 01.00 sıralarında Balat Mahallesi Hızır Çavuş Köprübaşı Sokak'ta meydana geldi. Tadilat halinde olduğu öğrenilen 3 katlı bir binada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın hızla yayılarak yanındaki 4 katlı binanın üçüncü ve dördüncü katlarına sıçradı. Çevredeki vatandaşlar, itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulunarak yardım istedi.

aw139766-01.jpg

Olay yerine sevk edilen Fatih, Bayrampaşa, Bakırköy ve Şişli itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangının iki binaya da sıçraması üzerine ekipler, Hızır Çavuş Köprübaşı Sokak ve Mürselpaşa Caddesi üzerinde iki koldan söndürme çalışmalarını sürdürdü. Yangın, yaklaşık 30 dakikalık bir çalışma sonrasında kontrol altına alındı.

Yangın sırasında yanındaki binada bulunan bir kişi, kendi imkanlarıyla evden çıkarak yangından kurtuldu ancak dumandan etkilendiği belirtildi. Söndürme çalışmaları nedeniyle Mürselpaşa Caddesi bir süre araç trafiğine kapatılarak ulaşımın ara sokaklardan sağlanması sağlandı.

Polis ve itfaiye ekiplerinin yaptığı ilk incelemede yangında can kaybı veya yaralanma yaşanmadığı belirlendi. Yangınla ilgili detaylı inceleme başlatıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar