Fatih Terim'den fon dolandırıcılığıyla ilgili bomba açıklamalar! Seçil Erzan kendisinden ne kadar para aldı

Fatih Terim'den fon dolandırıcılığıyla ilgili bomba açıklamalar! Seçil Erzan kendisinden ne kadar para aldı
Gündemde bomba etkisi yaratan 'Fatih Terim Fonu' şeklinde anılan dolandırıcılık davasında kritik bir gelişme yaşandı. İddiaların merkezinde yer alan isimlerden Fatih Terim'in Haziran ayında Seçil Erzan ve söz konusu fon hakkında vermiş olduğu ifade ortaya çıktı.

Denizbank şube müdürü olan Seçil Erzan'ın çoğunluğu futbolculardan oluşan bir grup insanla 'yüksek kar getirisi' vaadi ile oluşturduğu fon, dolandırıcılık iddialarının merkezinde yer almıştı.

Arda Turan'ın 13.9 milyon dolar, Emre Belözoğlu'nun 4 milyon dolar ve birçok futbolcunun daha aşağıda kalan rakamlar ile fona giriş yaptığı ancak fonun yönetimini üstlenen Seçil Erzan'ın söz konusu kişileri dolandırdığı iddialarının ardından Halk TV; iddiaların merkezinde yer alan Fatih Terim'in ifadesine ulaştı.

Toplamda 25 milyonu geçtiği iddia edilen dolandırıcılık tutarı hakkında futbolcuları Seçil Erzan'a yönlendiren kişi olduğu iddia edilen Fatih Terim, Haziran ayında verdiği ifade ile Denizbank ve Erzan'dan şikayetçi oldu.

Fatih Terim'in ifadesi şu şekilde:

"Ben uzun yıldır teknik direktörlük yaptım. Son 1 yıldır dinleniyorum. Seçil Erzan ile yaklaşık 5-6 yıldır tanışmaktayım. Hatırladığım kadarıyla 11 yıldır da Denizbank müşterisiyim. Ben yoğunluğumdan dolayı takip edemiyorum bankaya hiç gitmedim. Dosyadaki fon ile uzaktan yakından alakam yok.

"BU FON İÇİN KİMSE BENDEN PARA İSTEMEDİ, KİMSEYE PARA VERMEDİM"

Bu fon için kimse benden para istemedi. Bu fon için Seçil Erzan'a hiç para vermedim. Erzan olayını duyunca paramı eşimin hesabına aktardım. 6 Nisan'da hesabımda ne olup bittiğini öğrenmek için Denizbank çalışanı Rüya hanımla yazıştım. O da bana bilgileri atacağına ilişkin mesaj gönderdi. Gönderdiği Excel tablosunda 3 kalem gözükmekteydi. Birincisinde 219.300 USD, 47.400 TL (TL Mevduat) ve saklama O/N 3 Milyon USD şeklinde bilgiler yer alıyordu.

FATİH TERİM'İN DE 3 MİLYON DOLARI KAYBOLMUŞ...

Bana mesaj yoluyla gönderilen ve yukarıda bahsettiğim kalemlerden 219.300 USD, 47.400 TL (TL Mevduat) paramın eşimin hesabına geldiğini tespit ettim fakat 3 000 000 USD hala gönderilmedi. Öncelikle 3 000 000 USD paramı halen bana vermedikleri için Denizbank'ta çalışan Rüya hanımdan şikayetçiyim. "

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar