Fatih Terim Süper Lig'e geri mi dönüyor? İşte adı geçen takım

Fatih Terim Süper Lig'e geri mi dönüyor? İşte adı geçen takım
Galatasaray'ın efsane teknik direktörü Fatih Terim için Trabzonspor iddiası gündem oldu. Trabzonspor yöneticileri, Galatasaray’ın efsane Teknik Direktörü Fatih Terim’e teklif yapma kararı aldı. Yöneticiler, hafta içi Terim ile görüşecek.

Süper Lig''de Galatasaray ile yakaladığı şampiyonluklar ile kulüp tarihine geçen Fatih Terim''in yeniden bir takımın başına geçme olasılığı gündeme geldi.

tv100''de yer alan habere göre, Trabzonspor’da Abdullah Avcı’nın istifası sonrası bordo mavili takım teknik direktörsüz kaldı. Avcı’nın yardımcısı Orhan Ak, takımı geçici olarak çalıştırırken yeni teknik adamın kim olacağı ise merak ediliyor.

GÖRÜŞME HAFTA İÇİ YAPILACAK İDDİASI

Ertuğrul Doğan’ın başkanlık koltuğuna oturması sonrası görüşeceği isim belli oldu. Ajansspor’un haberine göre bordo mavili yöneticiler, hafta içinde Galatasaray efsanesi Fatih Terim ile görüşecek.

Terim’in teklife nasıl bir yanıt vereceği ise bilinmiyor.

FATİH TERİM’İN KARİYERİ

Geçen sezon Galatasaray''dan ayrılan kulübün sembol ismi Fatih Terim, Cimbom''da 8 kez Süper Lig, 4 defa Türkiye Kupası ve Süper Kupa, bir kez de UEFA kupasını kazandı.

Galatasaray tarihine adına altın harflerle yazdıran Terim, Sarı-Kırmızılı takım dışında Ümit Milli Takım, A Milli Takım, Göztepe, Ankaragücü, Fiorentina ve Milan''da çalıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar