Fatih Terim kararını verdi: Bakın ne yapacak!

Fatih Terim kararını verdi: Bakın ne yapacak!
Galatasaray'daki görevine geçen hafta son verilen teknik direktör Fatih Terim'in yeni bir karar aldığı ortaya çıktı

Fatih Terim kararını verdi: Bakın ne yapacak!

Galatasaray'ın Giresunspor'la oynadığı maçtan sonra görevine son verilen teknik direktör Fatih Terim'in yeni bir karar aldığı öğrenildi.

Başkan Burak Elmas, Fatih Terim'le yaptığı 15 dakikalık görüşmede ayrılık kararını bildirmiş, bu sezon için kalan parasını da ödemeyi teklif etmişti. 

Ancak Terim, bunu reddetmiş ve ertesi gün de Florya'dan eşyalarını toplayarak ayrılmıştı.

Elmas'ın Terim görevdeyken başka bir teknik direktörle görüşmediklerini ileri sürmesine rağmen, hemen bir gün sonra Domenec Torrent'in İstanbul'a gelip, takımın başına geçmesi de dikkat çekmişti. Torrent, çıktığı ilk maçta da Galatasaray, Hatayspor'a 4-2 yenildi.

Bu yenilgiden sonra sosyal medyada başkan Burak Elmas'ın ve yönetimin istifası istenirken, Terim lehine atılan mesajlar da dikkat çekti.

Fatih Terim'in en çok 15 dakikalık bir görüşmeyle görevine son verilmesine, tazminat teklif edilmesine ve işbaşındayken başka bir hocayla anlaşma yapılmasına içerlediği ve bu nedenle flaş bir karar aldığı belirtildi.

Fatih Terim'in bir basın toplantısı yaparak ayrılık sürecinde yaşananları ve bundan sonraki yol haritasını anlatacağı ifade edildi.

Basın toplantısının tarihinin ise takımın üst üste oynayacağı maçlardan sonra belirleneceği öğrenildi. Terim'in yapacağı açıklamaların kritik maçlar öncesi futbolcuları etkilemesini istemediği de bildirildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar