Fatih Terim Hasan Şaş'ı istifadan böyle döndürmüş

Fatih Terim Hasan Şaş'ı istifadan böyle döndürmüş
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in, istifa eden Hasan Şaş'a tepki gösterdiği ve “Bizi yıpratma ve bölme çabaları var. Bana danışmadan nasıl böyle bir karar alırsın" dediği, Şaş'ın da bu gelişmenin ardından görevine döndüğü öğrenildi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in, istifa eden Hasan Şaş'a tepki gösterdiği ve “Bizi yıpratma ve bölme çabaları var. Bana danışmadan nasıl böyle bir karar alırsın" dediği, Şaş'ın da bu gelişmenin ardından görevine döndüğü öğrenildi.Galatasaray’daki Hasan Şaş krizi kısa sürdü. Denizli deplasmanında tribünde rakip taraftarlarla tartışan ve Necati Ateş tarafından sakinleştirilen Hasan Şaş, ani bir kararla istifa etmişti. Sosyal medyadan kararını duyuran deneyimli antrenörün, yaşanan olaylarla ilgili yönetimden destek görmediği ve sürekli hedef haline getirildiği için bu kararı aldığı öğrenildi. İstanbul'da dinlenirken yardımcısının kararını sosyal medyadan öğrenince Fatih Terim'in çok sinirlendiği ortaya çıktı.

İLK GÖRÜŞME TELEFONLA

Galatasaray Teknik Direktörü'nün kendisinden habersiz istifa ettiği için arayıp “Bizi yıpratma ve bölme çabaları var. Bana danışmadan nasıl böyle bir karar alırsın” diye çıkıştığı Şaş, dün yine sosyal medya hesabından bir mesaj yayımlayıp istifadan vazgeçti. Olaya sıcağı sıcağına tepki göstermeyen sarı-kırmızılı kulüp ise dün resmi siteden bir açıklama yaptı. Hasan Şaş'a ağır hakaretlerde bulunan kişiler hakkında yasal işlem başlatılması için harekete geçildiği duyuruldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar