Fatih Portakal ile Bircan Bali arasında omurgasız kavgası

Fatih Portakal ile Bircan Bali arasında omurgasız kavgası
Ekonomi Bakanı Nurettin Nebati’nin katıldığı etkinlikte sahne alan Serdar Ortaç’ı hedef alan Fatih Portal “Omurgasız" yorumuyla gündemden düşmüyor. Söylemezsem Olmaz programında Bircan Bali ünlü haberciye ateş püskürdü.

HANDE KARACAN/ GÜNBOYU

Söylemezsem Olmaz programında Fatih Portakal'ın Serdar Ortaç'a , ‘Sanatçı değil, omurgasız biri’ söylediği sözler masaya yatırıldı. Bircan Bali bu sözlerden rahatsız oldu ve ünlü haberciyi hedef aldı.

o9.jpg

Haber spikeri Fatih Portakal ‘Sanatçı değil, omurgasız biri’ söylemleriyle Serdar Ortaç’a ağır ithamlarda bulunmuştu. Bu sözlerden rahatsız olan Bali Portakal'ı hedef aldı. Bali konuşmasında "Siz bunu hangi bilirkişiliğinizle söylüyorsunuz? Magazine de bulaşmayın ya... En azz 20 yıl dinlemişsinizdir nankörlük bu! Bu ikilemi yapmayın" ifadelerini kullanarak sert çıkıştı.

Bali konuşmasının devamında ise "Şarkı özlemleri giderir, aşkları birleştirir, küsleri barıştırır, şarkı siyaset değildir. Bu arada Serdar omurgalarından da sıkıntılı olmasına rağmen çok omurgalı bir insandır ondan özür dilemenizi bekleriz" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar