Fatih Keleş kimdir? Fatih Keleş kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Fatih Keleş kimdir? Fatih Keleş kaç yaşında, nereli, mesleği ne?
CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda para sayarken çekilen görüntüleriyle gündeme gelen Fatih Keleş insanlar tarafından merak ediliyor. Peki Fatih Keleş kimdir? Fatih Keleş kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Fatih Keleş kimdir?

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda para sayarken görüntüleri ortaya çıkan Fatih Keleş insanlar tarafından merak ediliyor. Birçok insan internette Fatih Keleş'in hayatını ve mesleğini araştırıyor. Peki Fatih Keleş kimdir? Fatih Keleş kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

FATİH KELEŞ KİMDİR?

1970 doğumlu olan Fatih Keleş, Trabzon'da dünyaya gelmiştir. İktisat alanında Anadolu Üniversitesi'nden mezun olan Keleş, profesyonel yaşamına adım attığından itibaren spor kulüplerinde çeşitli yöneticilik ve icra kurulu üyelikleri gibi önemli pozisyonlarda bulunmuştur. Sürmenespor Kulübü, İstanbulspor AŞ Futbol Kulübü ve İstanbulspor Beylikdüzü Basketbol Kulübü gibi tanınmış spor kulüplerinde yöneticilik yapmıştır. Aynı zamanda Beylikdüzü Basketbol İhtisas Kulübü'nün kurucularından biri olarak başkanlık görevini üstlenmiştir.

Fatih Keleş, 2014 ve 2019 yerel seçimlerinde Beylikdüzü ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi olarak görev yapmıştır. Bu süre zarfında yerel yönetim deneyimini artırmıştır ve aynı zamanda aile şirketlerinde Genel Müdür olarak çalışmıştır.

2018'de İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü başkanlığına getirilen Keleş, aynı zamanda Ekrem İmamoğlu'nun danışmanlarından biri olarak görev yapmaktadır. Bu süreçte İstanbul Sanayi Odası ve İstanbul Ticaret Odası gibi önemli kuruluşlarda da aktif rol almıştır. Trabzon kökenli olan Fatih Keleş, 2024 itibarıyla 54 yaşındadır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar