Fatih Erbakan’dan EYT, staj, 2000’ler açıklaması

Fatih Erbakan’dan EYT, staj, 2000’ler açıklaması
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, EYT sorununun çözümünde önemli katkıları olduğunu vurgulayarak, "Staj ve çıraklık mağdurları, 2000’liler gibi yeni mağdur grupları oluşmuştur." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Ahmet UNUTGAN/ Günboyu

Adalet için Refahta Birleşiyoruz" programına 100'den fazla temsilcinin katıldığı bir ortamda konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, güncel konularla ilgili açıklamalarda bulundu.

Yeniden Refah Partisi'nin 5 yıl önce kurulmuş olmasına rağmen anahtar parti konumuna geldiğini söyleyen Erbakan, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT), süresiz nafaka, 6284 sayılı kanun, aşı ve sağlık güvenliği, Ayasofya Camii’nin tekrar ibadete açılması gibi sorunların çözümünü gür bir sesle dillendirdi.

Erbakan, konuşmasında şunları kaydetti:

“Hayra motor, şerre fren olma hassasiyet ve gayretimizden asla vazgeçmeyiz. Cumhur İttifakı’na katılırken üzerinde anlaşılan protokolde ekonomik ve sosyal sorunlarla alakalı bütün hususların Gazi Meclisimizde takipçisi olacağımıza söz verdik. Bu sözün gereğini hiç kimsenin şüphesi olmasın ki Meclis’te de, Meclis dışında da hakkı ile yerine getiriyoruz, getirmeye de devam edeceğiz.”

Erbakan, EYT gibi sorunların çözülmesine rağmen yeni emeklilik farklarının da ortaya çıktığına dikkati çekerek, “Staj ve çıraklık mağdurları, 2000’liler gibi yeni mağdur grupları oluşmuştur. Kadına yönelik şiddeti önlemek isterken, erkekler, çocuklar hatta yine kadınlar mağdur edilmiştir. Genel seçimler sonrasında maaşlara zam yapılmıştır, ancak KDV, ÖTV, diğer vergi ve harçlara yapılan yüksek zamlar ve icat edilen yeni vergilerle maaşlara kaşıkla yapılan zamlar, kepçeyle geri alınmıştır.” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar