Fatih Erbakan 23 Nisan'da kimin kabrini ziyaret etti

Fatih Erbakan 23 Nisan'da kimin kabrini ziyaret etti
Erbakan, “Aynen Erbakan Hocamızın yaptığı gibi Ebu Eyyüb El Ensari Hazretlerinin türbesinde dua ederek manevi olarak seçim startını vermiş olduk" dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, bayramın 2’inci gününü seçim bölgesi İstanbul’da geçirdi. Eyüp Sultan ve Zeytinburnu’nda halkla buluşan Erbakan, seçim irtibat bürosu açılışları yaptı.

Merhum Başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın kabrini ziyaret edip dua etti. Milletvekili adayları ve Genel Başkan yardımcıları ile sevgi yürüyüşünde bulunan , basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Erbakan, “Aynen Erbakan Hocamızın yaptığı gibi Ebu Eyyüb El Ensari Hazretlerinin türbesinde dua ederek manevi olarak seçim startını vermiş olduk. Eyüp’lülerin ve İstanbulluların bizlere ve Cumhur İttifakı’na büyük bir teveccühü ile karşılaştık. Her geçen gün Cumhur İttifakı’na ve Yeniden Refah Partimize teveccüh giderek artıyor. İnşallah milletimiz 14 Mayıs’ta gerekeni yapacaktır. Cumhur İttifakı’nın seçimlerden zaferle çıkartacaktır” dedi.

Erbakan, Eyüp Sultan programı sonrası merhum babası eski Başbakan Necmettin Erbakan''ı da Zeytinburnu Merkez Efendi Mezarlığında bulunan kabri başında ziyaret etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar